Ph.D. Засідання відбіркової приймальної комісії щодо для вступу на навчання до аспірантури

19 квітня 2023 року
  Під головуванням ректора університету Станіслава Миколайовича Ніколаєнка 18 квітня відбулось засідання відбіркової приймальної комісії щодо допуску вступників до участі в конкурсному відборі та складанні вступних випробувань для вступу на навчання до аспірантури.

 

  Щодо контингенту вступників для складання вступних випробувань для вступу до аспірантури НУБіП України доповів проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Миколайович Кваша. Першочергово було проаналізовано ліцензійний обсяг та доцільність допуску до участі в конкурсному відборі кожного вступника. За результатом голосування членами відбіркової приймальної комісії було допущено 255 осіб на 35 спеціальностей. Також Сергій Миколайович наголосив на важливості взаємодії учасників освітнього процесу при підготовці фахівців ступеня доктора філософії та акредитації їх освітньо-наукових програм.
 
  Завідувач відділу аспірантури Віталій Леонідович Вакуленко проінформував членів відбіркової приймальної комісії про графік очного складання вступних екзаменів в умовах воєнного стану:
  • екзамен зі спеціальності – 19 квітня 2023 року;
  • додатковий екзамен зі спеціальності (за потреби) – 20 квітня 2023 року;
  • екзамен з філософії – 21, 24 квітня 2023 року;
  • екзамен з іноземної мови – 21, 24 квітня 2023 року.
  
  Також відділом аспірантури було здійснено поділ вступників на групи та погоджено з екзаменаційними комісіями час та місце складання вступних випробувань.
 
Надія Міняйло,
заступник завідувача відділу аспірантури
 

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook