Молодь у світі особливих викликів

16 квітня 2023 року
  13 квітня 2023 року, по запрошенню Ірпінського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася зустріч на чолі з Олександром Вертелецьким – в.о. голови Сенату студентської організації НУБіП України та делегатами Сенату, спільно з Студентською радою Ірпінського фахового коледжу.

  Головною ціллю зборів стало: поспілкуватися зі студентами коледжу, дізнатись особливості їхньої роботи, поділитись знаннями та досвідом в сфері розвитку студентського життя. Тож зібравшись за круглим столом ми почали дискусію на тему «Молодь у світі особливих викликів».
  Цей день був дуже емоційним та сповнений новими враженнями. Дякуємо коледжу за теплий прийом, ми відчували себе як удома. Особливу подяку хочеться висловити голові Студентської Ради Ірпінського фахового коледжу Міколенко Ангеліні, яка провела чудову екскурсію не тільки по коледжу, а й по місту героїв – Ірпінь.

 

 

  Після початку війни коледж дуже постраждав, але зібравши всі сили, викладачі, студенти, батьки та просто небайдужі люди повернули життя в ці стіни. Актові зали, аудиторії, студії – ці кімнати наповнені позитивом та бажанням пізнавати щось нове. Відкриті та щирі люди, викладачі, в чиїх очах горить вогонь та бажання випустити з коледжу гідних людей, дарують надію у наше світле майбутнє.

 

 

  Окремо хочеться розповісти про екскурсію самим містом. Сотні відремонтованих будівель після повномасштабного вторгнення в Україну вражають. Люди, приклавши всіх зусиль відбудували, відбудовують та будуть відбудовувати наші землі. Це гріє наші душі та дає віру у світле майбутнє. Відвідавши міський будинок культури Ірпеня, хочеться мовчати, адже неможливо підібрати потрібних слів після побаченого. Тільки тремтіння в тілі та тиша супроводжувала нас по кімнатам цієї будівлі. Ніколи не забудемо. Не пробачимо. Але не дивлячись на біль, який перенесло місто, життя не закінчується, люди радіють кожному новому дню та з посмішкою вірять у щасливе майбутнє.


  На кінець, хочеться ще раз подякувати організаторам круглого столу за запрошення та можливість відвідати це чудове місце.


Анастасія Топчій,
студентка 3 курсу 1 групи
факультету тваринництва та водних біоресурсів
спеціальності «Технологія виробництва та
переробки продукції тваринництва»

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook