Коледж – територія освітніх перспектив

6 квітня 2023 року

5 квітня у коледжі відбувся День відкритих дверей в очному форматі – подія, до якої ретельно готувалися всі циклові комісії і яка вперше поєднала і об'єднала здобувачів освіти різних ступенів, від дошкільної до освіти дорослих, та стала подією освітніх  перспектив для кожного гостя.

Розпочався день «ДНЕМ ЩАСТЯ» для дошкільнят ЗДО «Золотий ключик», для яких викладач Наталія Суліменко зі студентами групи О-21 Віталієм Ткаченком, Анею Мартишевською, Євою Зазимко та студентом групи А-21 Максимом Орленком провели майстер-класи з розфарбування Великодніх кроликів, ліплення з пластиліну, показали власні виставкові роботи і кожною своєю дією формували уяву про ЩАСТЯ в навчанні нового і ЩАСТЯ від досягнення результатів. Атмосфера радості, мультяшних героїв, казки, віри в завтрашній день – переможний, щасливий!

 

  

Майбутні абітурієнти, а сьогодні учні загальноосвітніх закладів із с. Козацьке, с. Озеряни, с. Кобижча Бобровицької ОТГ, Бобровицького ліцею, Бобровицької ЗОШ І- ІІІ ст. №1, Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Южнянського ліцею (Ічнянська ОТГ), Заворицької гімназії (Броварський район), Носівського ліцею №1, Козелецького ліцею №3 мали змогу дізнатися усе про навчання та студентське життя, відвідавши локації циклової комісії обліково-економічних дисциплін та циклової комісії технологічних та лісотехнічних дисциплін. Кожна із спеціальностей надихала оригінальністю представлення: шоколадні монетки та купюри-сюрпризи - для економічних спеціальностей; фрукти, овочева продукція та випічка - для майбутніх агрономів; сало, ковбаси, сири, йогурти, мед – для технологів виробництва продукції тваринництва, а лісники здивували колекцією шишок, грибів та різнобарв'ям горіхів!

   

   

Загалом у ході зустрічі здобувачі освіти отримали конструктивні відповіді на запитання стосовно Вступної кампанії - 2023, актуальності попиту спеціальностей на ринку праці, особливостей освітнього процесу, перспектив та можливостей, які пропонує коледж.

Екскурсію коледжем, знайомство з історією закладу, відвідування кабінетів, лабораторій модерували представники Студентської ради Яніна Салівон, Ростислав Крикливий, Оксана Савка, Максим Севаст'янов, Віталій Дорошенко.

               

   

   

Тих, хто трішки втомився від інтелектуальних розмов, на допомогу  прийшов  тренінг на відпрацювання навиків стрільби з різних видів зброї (автомат АК-74, карабін, рушниця, пістолет) у Лазер тиру з модератором Олександром Тимофієвим.

   

 

Фіналом цього насиченого дня була зустріч  усіх відвідувачів у бібліотеці коледжу і спілкування з директоратом та представниками студентського осередку «АРТ-КЛУБ».

  

І на питання «Який був день?» Відповідь, сподіваюсь, однозначна для всіх здобувачів освіти: «Пізнавальний, веселий, корисний! З переконливою вірою у Перемогу!»

      

Дякуємо Збройним силам України за ЩАСТЯ цього дня, кожному члену колективу коледжу і нашим гостям, бо саме  ви створили цей ДЕНЬ!

 

Юлія ПЕТРЕНКО, заступник директора

з навчально-виховної роботи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook