ПРОФОРІЄНТАЦІЯ У НУБІП УКРАЇНИ

3 квітня 2023 року

 

130 березня 2023 року завідувач кафедри, кандидат технічних наук, доцент Ігор ФЛЬОНЦ провів виховну годину із студентами групи АБ-21Ск щодо продовження ступеневої освіти у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Під час виховної години завідувач кафедри висвітлив основні переваги навчання у базовому закладі за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт» ОС «Магістр». Дана спеціальність охоплює усі питання пов’язані з експлуатацією, обслуговуванням та ремонтом автомобілів. Інженери з автомобільного транспорту здійснюють розробку технологічних процесів, планують і організовують роботи по проведенню технічного обслуговування і ремонту автомобілів або устаткування.

23

Студенти цікавились умовами вступу у НУБІП України, вартістю навчання, умовами проживання в гуртожитку, формою проведення освітнього процесу в умовах воєнного стану та правилами оформлення мотиваційного листа.

Майбутні абітурієнти також мали можливість поспілкуватись із студентами, які навчаються на ОС «Магістр» у НУБІП України. Тарас Качунь та Довбняк Володимир розказали про студентське життя в університеті та дали вичерпні відповіді на усі поставлені питання.

По завершенні цього заходу здобувачі освіти виявили зацікавленість продовжити навчання в НУБіП України.

Ігор ФЛЬОНЦ,
завідувач кафедри, кандидат технічних наук, доцент
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook