Важливі питання життєдіяльності у полі зору вченої ради факультету ветеринарної медицини

26 березня 2023 року
  Під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання вченої ради факультету ветеринарної медицини, на якому були розглянуті важливі питання життєдіяльності його структурних підрозділів.

  Декан проінформував членів вченої ради про поточну ситуацію і події, які відбулися в університеті та на факультеті. Підвищили кваліфікацію фахівці Держспоживслужби України з питань безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, відбувся захист матеріалів виробничої практики студентами ОС «Магістр», збори в очному форматі із студентами 1 і 2 курсу. Продовжує роботу клінічний центр факультету "Ветмедсервіс". Заплановано проведення олімпіади з біології, конкурсу студентських наукових робіт, засідання Рада роботодавців та День відкритих дверей. Співробітники і студенти факультету продовжують допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

 

  Було заслухано інформацію завідувачів кафедр щодо результатів проведеної їх колективами профорієнтаційної роботи у березні.

 

 

  Директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура представив результати засідання наукової ради, на якому були заслухані звіти з виконання цільових показників науково-педагогічними працівниками та стан підготовки до проведення Міжнародної наукової конференції до 125-річчя НУБіП України.

 

  Про результати виробничої практики студентів ОС «Магістр» терміном навчання 6 років доповів голова комісії доцент Віктор Шевчук. Запропоновано здійснити реальний аналіз практичного навчання студентів на засіданні навчально-методичної комісії факультету та винести відповідні пропозиції з його системного поліпшення.

 

 

  Про рішення навчально-методичної комісії та наукової ради факультету доповіли їх голови – професор Володимир Костюк і директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура. Проведено активне обговорення особливостей здачі здобувачами вищої освіти факультету Єдиного державного кваліфікаційного іспиту у нинішньому році.

 

  У підсумку, декан Микола Цвіліховський наголосив на необхідності організованого проведення освітнього процесу на факультеті, системного продовження профорієнтаційної роботи із залученням абітурієнтів до Дня відкритих дверей в університеті, який відбудеться у 6 квітня, організації Міжнародної наукової конференції до 125-річчя НУБіП України.

   ДЕКАН ПОБАЖАВ УСІМ МІЦНОГО ЗДОРОВ’Я І МИРНОГО НЕБА СЛАВА УКРАЇНІ!

 

Жанна Стегней,
секретар вченої ради


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook