На нараді директорів ННІ та деканів факультетів: очне навчання та профорієнтація в умовах воєнного стану

8 березня 2023 року

 8 березня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада із директорами ННІ та деканами факультетів. Перед початком розгляду питань порядку денного, чоловіки привітали жіноцтво університету з прийдешнім Днем весни та побажали Миру, нових професійних здобутків та особистого щастя.

  Про хід очного навчання та стан відвідування студентами 1 та 4 курсів бакалаврату та 1 і 2 року навчання магістратури доповів начальник навчального відділу Ярослав Рудик. Понад 80% з’явилися в аудиторіях, решта ж працює в дистанційному форматі. Найнижчий показник зафіксований в ННІ неперервної освіти та туризму, енергетики, автоматики і енергозбереження, лісового і садово-паркового господарства, факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології, Особливу увагу слід звернути на магістратуру, з’ясувати місцеперебування студентів та залучити їх на навчання до аудиторій. 171 студент бакалаврату та 55 – магістратури не приступили до занять через різні причини. Завданнями залишається дотримання графіку навчального процесу, розкладу занять, здійснення постійного моніторингу відвідування лекцій та практичних, оновлення електронних навчальних курсів, контроль за дотриманням правил внутрішнього розпорядку тощо.

 

  Стан підготовки ювілейного видання, а також загальний план відзначення 125-річчя НУБіП України представив проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. Наголошувалося на необхідності активніше залучати випускників для участі в підготовці та виданні ювілейної книги. На 28 березня 2023 року заплановане звітно-виборче засідання Ради роботодавців університету.

 

  Про ситуацію в гуртожитках університету доповів директор студмістечка Сергій Стецюк. Напередодні старту змішаного навчання була проведена ревізія укриттів, кімнат, місць загального користування тощо. Проведена дератизація та дезінсекція приміщень. Оновлені запаси антисептиків та миючих засобів. Проведена належна інформаційно-роз’яснювальна робота з безпеки та санітарно-епідеміологічної ситуації. Наразі в гуртожитках проживають студенти всіх курсів, відповідно переважно частина тих курсів, які перебувають на очному навчанні.

 

  Про стан набору на підготовчі курси доповіли директори ННІ лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида, неперервної освіти і туризму Іван Гриценко, декани факультетів економічного Анатолій Діброва, юридичного Олена Яра.

  При загальній кількості зареєстрованих до участі в олімпіаді понад 1730 випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів та технікумів менш за інших залучили ННІ лісового і садово-паркового господарства, факультети землевпорядкування та механіко-технологічного.

 

  На нараді розглядалися й інші питання життєдіяльності університету, зокрема військового обліку.


Пресслужба
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook