Випробування на точність: автопілот, як технологія сучасного рослинництва

3 березня 2023 року
НУБіП України

   Сучасне аграрне виробництво неможливо уявити без прогресивних технологій, які вже активно використовують провідні аграрні компанії України.

 

   Тому представники кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів у складі завідувача кафедри, професора Євгена Калініна та доцента Івана Колєсніка разом з представниками компанії Titan Machinery провели підготовку до випробування та встановлення найновітнішої системи автоматичного керування трактором. Автопілот буде використовуватись на відокремленому структурному підрозділі Національного університету біоресурсів і природокористування України «Агрономічна дослідна станція» та братиме участь у забезпеченні високотехнологічних сільськогосподарських операцій з виробництва продукції рослинництва.

   Окрім того, під час підготовки досліджень, з керівником відділу Точного землеробства Максимом Романовським обговорено питання покращення освітніх програм за спеціальностями 208 «Агроінженерія» та 274 «Автомобільний транспорт» у напрямку залучення новітніх технологій точного землеробства у освітній процес. Першим кроком до такої співпраці стала можливість залучення представників студентського наукового гуртка «Агророботи», що функціонує на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів, до прийняття участі у проведенні даних досліджень.


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook