ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ІМЕННІ СТИПЕНДІЇ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ ДЛЯ МОЛОДИХ УЧЕНИХ – ДОКТОРІВ НАУК НА 2024 РІК!

   

  Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 05.02.2019 № 2676-VIII “Про іменні стипендії Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук” оголошено конкурс на іменні стипендії Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук на 2024 рік.
Вимоги:
- на здобуття стипендії можуть висуватися молоді вчені – громадяни України, які мають науковий ступінь доктора наук (підтверджується дипломом), збагатили науку визначними здобутками, проводять важливі фундаментальні та/або прикладні наукові дослідження, мають намір і змогу виконувати в Україні стипендіальну наукову (науково-технічну) роботу;
- вік конкурсанта на весь час отримання Стипендії не повинен перевищувати 40 років включно (до 31 грудня 2024 року включно конкурсантам не має виповнитися 41 рік);
- конкурсна наукова (науково-технічна) робота повинна мати високий ступінь готовності й оцінюватися як потенційно видатне наукове досягнення, яке може бути завершене протягом року отримання Стипендії і вирішуватиме конкретні завдання, що відповідають інтересам і очікуванням громадян, територіальних громад, українського суспільства, Верховної Ради України, а також сприятиме розвитку науки, суспільному прогресу, формуванню високого рівня національної безпеки і оборони України.
  Стипендія Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук може призначатися повторно, але не раніше ніж через два роки після отримання попередньої стипендії і на виконання нових наукових (науково-технічних) робіт, при цьому назви та періоди виконання попередніх стипендіальних робіт Верховної Ради України, їх короткий опис із зазначенням отриманих результатів наводяться претендентом у поданні.
Документи, оформлені відповідно до Положення про іменні стипендії Верховної Ради України для молодих учених - докторів наук (додаток 1 до Постанови Верховної Ради України від 05.02.2019 № 2676-VIII) необхідно подати до науково-організаційного відділу НДЧ (кім. 215, навч. корп. 3)
до 07 квітня 2023 року.

 Інструкція з оформлення

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook