Засідання кадрової комісії університету: оптимізація штатного розпису

14 лютого 2023 року

14 лютого 2023 року під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулося засідання кадрової комісії університету.

На засіданні було розглянуто питання проведення конкурсу на заміщення посад завідувачів кафедр, який було оголошено наказом ректора Станіслава Ніколаєнка від 03.02.2023 р. № 164 “к”. Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко розкрив умови проведення конкурсу, закцентував увагу на 24 кафедрах, які братимуть участь у конкурсі. Наразі триває прийом документів та обговорення кандидатур на кафедрах. Окрім того, прийнято рішення про наступний етап проведення конкурсу на посади професорів.

Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук представив на розгляд кадрової комісії інформацію щодо результатів проведення оптимізації штатного розпису університету, а саме про вивільнення посад науково-педагогічних працівників та навчально-допоміжного персоналу і переведення за згодою працівників за необхідності  на меншу частину ставки в розрізі факультетів та інститутів.

Також розглянуто персональний рух кадрів з метою їх оптимізації  за службами. Проректори Вадим Ткачук, Сергій Кваша, Вадим Кондратюк, Валерій Іщенко прозвітували про проведену роботу, що дозволило кадровій комісії ухвалити рішення:  продовжити роботу щодо оптимізації штатного розпису, зокрема підрозділів проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, служби закладів харчування, технічного персоналу та студентського містечка, а також проаналізувати необхідність перебування працівників, які задіяні в освітньому процесі, на простої.

Оксана Станкевич,
секретар кадрової комісії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook