Засідання із завідувачами кафедр: якісне забезпечення освітнього процесу та активізація профорієнтаційної роботи

3 лютого 2023 року

   Відповідно до графіка освітнього процесу в НУБіП України на ІІ семестр 2022-2023 н.р. навчання для студентів денної форми розпочинається 6 лютого 2023 р. у онлайн форматі. 3 лютого 2023 р. була проведена координаційна нарада за участі завідувачів кафедр під головуванням декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука.

   Обговорили ряд питань, серед яких ключове – організований початок навчального семестру. Анатолій Остапчук звернувся до колег із закликом недопущення випадків порушення діючих положень, наказів та розпоряджень. Всі учасники освітнього процесу повинні дотримуватись тимчасового порядку дій щодо організації навчальних занять за розкладом у II семестрі 2022-2023 н.р. у разі виникнення перебоїв в електропостачанні та інших надзвичайних ситуацій у місті Києві. 
   Активізація роботи необхідна в частині взаємозв’язку наставників академічних груп зі студентами, які наразі потребують особливої уваги з боку адміністрації факультету та науково-педагогічного колективу.
   На засіданні розглянули питання підвищення показників публікаційної активності викладачів та аспірантів, забезпечення якісного наповнення ЕНК, оновлення інформації на сторінках кафедр сайту НУБіП України.
   Актуальним було і залишається питання профорієнтаційної роботи, адже для успішної вступної кампанії 2023 року необхідно продовжувати зосередження зусиль на співпраці з навчальними закладами, просуванні освітнього продукту до цільової аудиторії майбутніх абітурієнтів розширюючи географію заходів профорієнтаційного характеру.

Лариса Карпенко заступник декана 
факультету аграрного менеджменту
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook