З вірою у Перемогу дивимося в майбутнє України! Зустріч з випускниками Боярського фахового коледжу в рамках профорієнтаційної роботи кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського

26 січня 2023 року

   У воєнний час багато чого змінюється: пріоритети, актуальність спеціальностей і, зокрема, умови вступу до ЗВО. Випускники шкіл і коледжів вже сьогодні стоять перед складним вибором ‑ де та, за яким фахом здобувати вищу освіту. І цей вибір стратегічний, адже впливає на майбутнє працевлаштування, особистісний розвиток, формує перспективу, оточення, професійні цілі та зв’язки.

   Тож профорієнтаційна робота, яку проводять науково-педагогічні працівники Університету, неабияк допомагає молодому поколінню дізнатись актуальну інформацію про ЗВО, спеціальності, умови вступу та на основі отриманих знань більш об’єктивно робити правильний вибір.
   23 січня 2023 року в рамках профорієнтаційної роботи кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського факультету аграрного менеджменту доцент Ольга Гогуля провела ґрунтовну інформативну зустріч з випускниками Боярського фахового коледж НУБіП України ‑ здобувачами освіти денної і заочної форм навчання ОКР «Молодший спеціаліст», ОПС «Фаховий молодший бакалавр» зі спеціальності 073 Менеджмент.
   Під час презентації Ольга Гогуля акцентувала увагу на показниках і місцях, які займає Університет у рейтингах серед закладів вищої освіти м. Києва, України та у QS рейтингу університетів світу, що свідчать про його високий розвиток і визнання; ознайомила з перевагами і особливостями освітньої, культурно-виховної, науково-дослідної, інноваційної, навчально-виробничої діяльності Університету.

   Випускникам коледжу спеціальності 073 Менеджмент Ольга Гогуля надала детальну інформацію про діяльність факультету аграрного менеджменту, зокрема кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, презентувала обов’язкові дисципліни, за якими відбувається формування ключових компетентностей сучасного менеджера у процесі підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності «Менеджмент».

   Особливий інтерес у студентів коледжу викликала інформація стосовно можливостей їх майбутнього працевлаштування і професійного розвитку, про що переконливо засвідчив представлений викладачем матеріал про відомих випускників кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, факультету аграрного менеджменту, університету, які досягли успіх успіхів в професійному зростанні. Це є беззаперечним доказом конкурентних переваг здобувачів вищої освіти НУБіП України на ринку праці та перспектив їхнього майбутнього працевлаштування.

   У ході бесіди випускники отримали відповіді на запитання щодо окремих (поки що проектних) процедур складання національного мультипредметного тесту, вступної кампанії в Університеті.
   Ольга Гогуля запросила випускників взяти участь у Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України, що дозволить додатково перевірити рівень знань перед складанням НМПТ, який буде основним критерієм відбору у вступній кампанії 2023 року; проінформувала про переваги навчання у міжкафедральній навчальній лабораторії на базі Боярського фахового коледж НУБіП України.
   У ході зустрічі з випускниками коледжу не залишилося поза увагою і важливе питання безпеки здобувачів вищої освіти університету під час війни, а саме наявності необхідних умов під час навчання у корпусах та проживання у студентських гуртожитках.
   За гостинну, дружню, теплу і позитивну атмосферу у закладі освіти, сприяння в організації зустрічі з проведення профорієнтаційної роботи Ольга Гогуля щиро подякувала директору Боярського фахового коледжу Сергію Кропивку, завідувачу економічного відділення Руслану Якимовському, голові циклової комісії економічних дисциплін Людмилі Алєксовій, викладачу економічних дисциплін Наталії Куліш та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю.
   Нинішнім випускникам – майбутнім абітурієнтам доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського побажала віри в себе, наполегливості, цілеспрямованості, мужності, виважених рішень та успіхів у процесі вибору майбутньої спеціальності, адже воєнний стан у країні значно ускладнює проходження такого нелегкого, але важливого етапу в житті – обрання майбутнього фаху!
   У часи війни вступна кампанія видається складним випробуванням, але разом ми подолаємо всі труднощі на шляху до досягнення цілей, здійснення бажаного під мирним небом України!
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook