Проведено профорієнтаційний захід у школі № 166 міста Києва та обговорено перспективи співпраці

2 лютого 2023 року

   Починаючи з 2017 року, факультет аграрного менеджменту співпрацює у рамках профорієнтаційної роботи зі школами Солом’янського району міста Києва. Зокрема, науково-педагогічні працівники факультету багато разів відвідували школу № 166, яка розташована на вулиці Єреванській міста Києва, а учні цієї школи запрошувались на різноманітні заходи на факультеті та в університеті – дні відкритих дверей, засідання студентського наукового гуртка кафедри виробничого та інвестиційного менеджмент «Менеджмент і сьогодення» та інші заходи.
   1 лютого 2023 року школу № 166 міста Києва відвідали доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерина Алексеєва та доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Олена Нагорна.


   У ході розмови з директором школи Світланою Панько були, зокрема, обговорені можливості створення профорієнтаційного класу для залучення випускників школи на навчання на факультет аграрного менеджменту. На разі, у школі вже створено класи з поглибленим вивченням економічних та управлінських дисциплін. У цьому зв’язку, адміністрація запрошує науково-педагогічних працівників факультету аграрного менеджменту проводити заняття та заходи на базі таких класів.

 


   Далі відбулася зустріч Катерини Алексеєвої та Олени Нагорної з випускниками школи. Старшокласники були ознайомлені з перевагами навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБІП України, структурою факультету, (наявністю кафедр та сучасних освітніх програм), спеціальностями «Менеджмент» та «Маркетинг». Олена Нагорна цікаво та з використанням прикладів розповіла про те, які вимоги на сьогодні висуває ринок праці до майбутніх управлінців та маркетологів, у чому специфіка таких професій. Катерина Алексеєва звернула особливу увагу на можливостях міжнародної мобільності студентів, наявності програм подвійних дипломів з університетами-партнерами.  Абітурієнти зацікавилися можливостями навчатися в англомовних групах та опановувати фахові дисципліни англійською мовою. Актуальною також стала інформація щодо наявності потужної військової кафедри в університеті.
    Надзвичайно важливо було повідомити одинадцятикласників про функціонування в нашому університеті підготовчих курсів до складання НМТ та обговорити деякі особливості вступної кампанії.
   На завершення спілкування представники факультету аграрного менеджменту відповіли на всі поставлені учнями питання і запросили до участі у роботі наукових гуртків факультету, а також проектах, які плануються найближчим часом. Безперечно всі старшокласники запрошуються на весняні Дні Відкритих Дверей університету та факультету.

 

 

Щиро дякуємо директору школи № 166 Світлані Панько за багаторічну успішну співпрацю, незважаючи на непрості часи, в які нам доводиться жити!

Тримаємо освітній фронт і наближаємо ПЕРЕМОГУ!!!

Слава Україні!

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту
Олена Нагорна,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook