Ph.D. Перші кроки Проєкту «UGF» у 2023 році

20 січня 2023 року
  У складних умовах воєнного часу та за умов перебоїв електропостачання Проєкт «Ukraine Global Faculty» продовжує свою діяльність.
  Варто нагадати, що 19 січня відбулась перша в поточному році лекція з кризового менеджменту від DAVID RUBENS «Chaos & Complexity: Modelling Crisis Management in the 2020’s». Всі бажаючі мали можливість долучатись дистанційно в режимі реального часу та задати завдання шановному лектору. Всім тим, хто не мав можливості долучитись, на сайті Проєкту завантажено архівний відеозапис. 
  Наразі пропонуємо прослухати онлайн-лекцію всесвітньо відомого шведського економіста, письменника та спікера доктора Kjell A. Nordström, на тему «Future(S) of Business and the Art of Making Money», яка відбудеться 24 січня о 14:00.
  Лінк для реєстрації: 
https://ugf.academy/lectures/arts-and-humanities-social-sciences/futures-of-business-and-the-art-of-making-money/
  Kjell A. Nordström — шведський економіст, письменник і оратор. Серед божевілля та гіпербол, що оточують нову економіку, доктор Kjell A. Nordström є гуру нового світу бізнесу. У 2009 році Thinkers 50, глобальний рейтинг гуру менеджменту, включив його та його партнера Йонаса Ріддерстрале до списку найвпливовіших мислителів. Його дослідницька та консалтингова діяльність зосереджена на сферах корпоративної стратегії, транснаціональних корпорацій та глобалізації.
  7 цікавих фактів, які необхідно знати про доктора Kjell A. Nordström:
  1. Спочатку він отримав освіту інженера, а потім розпочав навчання в Стокгольмській школі економіки, де отримав ступінь доктора філософії у 1991 році. До 2004 року він був доцентом в Інституті міжнародного бізнесу (IIB) Стокгольмської школи економіки. Його дослідницька та консалтингова діяльність спрямована на стратегічне управління, багатонаціональні корпорації та глобалізацію. Він працював радником/консультантом кількох великих транснаціональних корпорацій та уряду Сполученого Королівства.
  2. Він вважає, що для того, щоб позбутися тієї людської тіні, яка називається бідністю, ми повинні визначитися з тим, що таке хороше життя. «Технологія без ідеології та цінностей не створює великої цінності. Як зазначив Чарльз Хенді, ринок не є заміною відповідальності – це лише механізм сортування ефективного від неефективного», – заявив він для http://thinkers50.com.
  3. Нордстром також вважає, що ніколи раніше в історії людства ми не мали стільки потужних інструментів, які потенційно дозволяють нам побудувати кращий світ, і компаній, у яких насправді цікаво працювати, але це майбутнє залежить від нас.
  4. На його думку, роль лідера полягає в тому, щоб знайти баланс між тим, коли має бути контроль, а коли потрібно відпустити. Лідерство – це велике мистецтво.
  5. Його книга «Funky Business – Talent Makes Capital Dance» стала міжнародним бестселером і перекладена на 33 мови. У 2000 році Amazon.co.uk та вебжурнал Management General визнали її однією з п’яти найкращих бізнес-книг року. Інше опитування поставило її на 16 місце серед найкращих бізнес-книг усіх часів.
  6. Він є засновником найпрестижнішої програми менеджменту Стокгольмської школи економіки, яка приваблює еліту скандинавських керівників.
  7. Веселий, дотепний, неформальний, інтерактивний, пристрасний, розповідає історії та спонукає до роздумів. Хель Нордмтром є одним із топ спікерів нового покоління. Його динамічний і переконливий стиль поєднується з масштабом його прогресивних ідей.

  Дякуємо ректорату та керівництву Проєкту UGF за надану можливість безкоштовно долучитись до даного лекційного курсу та чекаємо всіх бажаючих 24 грудня (о 14:00) для дистанційного підключення.

  Крокуємо до перемоги разом!

 
Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook