Ректорат: проходимо акредитацію освітніх програм і готуємося до весняного навчального семестру

16 січня 2023 року

 

16 січня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося звужене засідання ректорату. Розпочалося воно з хвилини мовчання, присвяченій трагічним подіям в м.Дніпрі.

Цього тижня кілька освітніх програм проходитимуть акредитаційну процедуру і тому, незважаючи на важку ситуацію, залучені в процесі працюватимуть для майбутнього. Мова йде про кібербезпеку, публічне управління та адміністрування і теплоенергетику.

Проректор з навчально-наукової роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на підготовці рішення Кабінету Міністрів України щодо відзначення 125-річниці університету. Триває робота над ювілейним виданням. Протягом тижня відбудеться нарада щодо акредитації освітньо-наукової програми з філософії. Також заплановано провести атестацію аспірантів. 
 
Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк проінформував про підготовку до міжнародної наукової  конференції, приуроченої 125-річниці університету, запрошення гостей та учасників. Наприкінці 2022 року видані номери всіх періодичних наукових видань, які готуються для включення в базу WebOfScience. В навчально-дослідних господарствах завершується збирання кукурудзи. 
 
Голова Студентської Організації Олександр Вертелецький повідомив про можливість провести вибори голови столичного осередку студентської ліги на базі НУБіП. На що була надана згода ректорату та доручено проректору Сергію Кваші допомогти з організацією цього заходу. 
 
Директор студентського містечка Сергій Стецюк проінформував про ситуацію в кампусі, проведення поточних ремонтів, зокрема в гуртожитках №4 і 7. Станіслав Ніколаєнко звернув увагу на необхідність упорядкувати механізм відвідування студентами гуртожитків, в яких вони не проживають. Слід студентів не обмежувати в їх правах.
 
Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька доповіла про підготовку річної бухгалтерської звітності, нарахування стипендії, заробітної плати.
 
Виконувач обов’язків завідувача кафедри військової підготовки Віталій Максимчук проінформував про перебіг навчального процесу.
 
Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук розказав про завершення роботи над упорядкуванням витрат і балансування бюджету, щомісячного розпису, виходу на стабільний графік. Триває підготовка до організації візиту делегацій університету до Польщі та Австрії для участі в роботі Європейського Альянсу університетів. 
 
Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на проведенні ремонтів, зокрема в лабораторіях захисту рослин, на кафедрі нарисної геометрії, у першому навчальному корпусі, гуртожитках №4, 7 тощо. 
 
Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук акцентував увагу на проходженні акредитації п’яти освітніх програм цього тижня. Триває профорієнтаційна робота – набір на підготовче відділення та залучення учасників олімпіади для вступу. Зазначалося, що ця робота потребує поліпшення, ми відстаємо від минулорічних показників.
 
Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема - Василю Шинкаруку – підготовка до наступного навчального семестру, оновлення електронних навчальних курсів, внести пропозиції щодо кадрового забезпечення кафедри вищої математики, проаналізувати проект закону про освіту дорослих. Валерію Іщенку – продовжити та інтенсифікувати аварійні ремонти. Вадиму Ткачуку – сформувати інформаційні матеріали для іноземних гостей до конференції з нагоди 125-річчя НУБіП України, а також для візитів делегацій за кордон. 
 
Прийнято рішення про проведення наради деканів факультетів, директорів ННІ в четвер, 19 січня о 14-00.

Пресслужба
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook