Привітання викладачам студентам кафедри міжнародних відносин і суспільних наук від наших партнерів

1 січня 2023 року

     

Шановні колеги та студенти

Національного університету біоресурсів та природокористування!

 

Хочемо подякувати вам за те, що в найтяжчий в історії незалежної України рік ми були разом! Тримались на зв'язку, працювали і розвивались попри всі небезпеки та загрози.
Ми з вами не здали ані рівня культури, ані освіти.
Ми не піддались розпачу та відчаю; боремо страх і тривогу, витримуємо гуркіт вибухів і не дозволяємо перемогти пітьмі в своїх оселях і своїх серцях.

Сподіваюсь продовжити далі нашу співпрацю в році прийдешньому 2023-у; при цьому маю надію, ні, я впевнена! що разом ми пройдемо всі випробування і вибудовуватимемо потужну українську державу та будемо представляти її в світі!

Слава Україні! Слава нашим героям!


З повагою, з Києва,
Оксана В. Забузова,
команда Київської школи дипломатичних мистецтв і
всі наші українські та закордонні партнери

 

 

Старий рік минає…

Цей рік був для всіх нас чи не найважчим за всі роки незалежності нашої держави, але разом з тим не менш змістовним, насиченим і гарними подіями. Дякуємо цьому року та ідемо в новий з надією, що він буде не гіршим, а то і кращим для усіх нас, а головне принесе нам таку бажану перемогу та довгоочікуваний мир!

Друзі! Колектив кафедри міжнародних відносин і суспільних наук та наші студенти-міжнародники висловлюють свою вдячність команді Київської школи дипломатичних мистецтв за плідну співпрацю, можливість набуття професійних навичок і знань та всіх вітають з прийдешнім Новим 2023 роком та Різдвом Христовим! Бажаємо у новому році всім миру, добра та злагоди!

     

 

 

Колектив кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook