Корона красуні Мукачівського аграрного коледжу знайшла свою власницю

7 грудня 2014 року

     17 листопада в актовій залі Мукачівського аграрного коледжу пройшло свято краси та грації — конкурс «Красуня коледжу-2014». За титул найвродливішої, найталановитішої, найхаризматичнішої студентки боролися 11 учасниць.


   

     Протягом свята дівчата змінювали образи і дивували глядачів своїми перевтіленнями. Красуні приміряли образ стильної леді та розповідали про себе щось цікаве, граціозно дефілювали у вишиванках, а далі програму продовжив конкурс «Коронний номер», у якому учасниці розкривали свої таланти. Останнім етапом став вихід у вечірніх сукнях, де королев вечора супроводжували елегантні кавалери.


 

 

     Всі учасниці були гідними корони, тож ім’я переможниці до останнього було загадкою. Відповідальність за це складне рішення лягла на плечі журі. Хоча не менш важливою була й думка глядачів — адже саме вони обирали «Міс глядацьких симпатій».
     Між виходами дівчат та обговоренням журі відбувалися не менш цікаві дійства. Гостей свята розважали ведучі Олександр Булеза та Андрій Штець. Микола Гога, Христина Кешеля, Марія Стрига радували своїм вокалом, а бітбокс від студентів Романа Алмаші та Мирослава Поповича просто підкорив публіку. Зі своїм музичним подарунком на свято завітали випускники коледжу Віталій та Володимир Павлики.


 

 

     І от момент, якого всі чекали — оголошення результатів. Титул «Красуня коледжу–2014» та корону з рук минулорічної переможниці Іванки Мисло отримала Аліна Данканич. «Віце-міс» стала Руслана Габовді, а фавориткою глядачівАліна Щіголева.

Фотозвіт:

 

 

 


 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook