SUMMIT ПРОГРЕСИЛЬНИХ ОСВІТЯН: ЯК РОЗВИВАТИСЯ ВИЩІЙ ОСВІТІ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ

13 грудня 2022 року

 

110 грудня 2022 року викладачі циклової комісії спеціальних економічних дисциплін Уляна ДУДКА, Уляна БУРДАШ та Ірина ТЕРНОВА взяли участь у заході «Summit Прогресильних освітян: як розвиватися вищій освіті в умовах невизначеності», який відбувся у Львові в онлайн та офлайн форматах.

234

Спікерами заходу Summit Прогресильних освітян були Галина КРАСОВСЬКА, фахівчиня з міжнародних відносин, Іван БАЛИКІН, історик та експерт Національного агенства з акредитації освітніх програм, співзасновник Прогресильних та тренер, Ганна ОСТАПЕНКО, кандидатка юридичних наук, доцентка кафедри інтелектуальної власності та інформаційного права, адвокатка, активістка Прогресильних, Дмитро ЧУМАЧЕНКО, освітній експерт, доцент Національного аерокосмічного університету ім. Жуковського «ХАІ», Жоао АЛЬБУКЕРКЕ, португальський політик, член Європейського парламенту від Соціалістичної партії з 2022 року, Комітету культури і освіти, Наталія СТУКАЛО, д. ек. н., професор, заступниця голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, член Ради директорів INQAAHE, Лідер програми МВА Лондонської школи економіки і фінансів, Алісія ХОМС, депутатка Європейського парламенту, Катерина СКИБА, д.пед.наук, професор кафедри германської філології та перекладознавства, Хмельницький національний університет, Андрій ОХРІМОВСЬКИЙ, к.ф.-м.н., доцент, Ігор ТАРАНОВ, генеральний директор науки та інновацій МОН України.

До учасників звернулися депутати Європарламенту зі словами підтримки і захоплення мужністю українців, які продовжують працювати в умовах війни.

56

Під час заходу висвітлювались найрізноманітніші питання: перспективи української освіти в умовах невизначеності (в умовах війни), особливості співробітництва, налагодження міжнародних контактів та цікавинки роботи Європарламенту, питання мотивації, координації та ефективності у діяльності учасників освітньої спільноти, можливості неформальної освіти для трансформації освітнього середовища.

Уляна Дудка,
викладачка спеціальних економічних дисуциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook