Студенти факультету харчових технологій цікаво провели час граючи у гру «Alias» від НУБіП України

10 грудня 2022 року

     Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК за традицією раз на тиждень знаходять час для цікавого дозвілля. Цього тижня студенти обрали зіграти у всесвітньовідому гру «Alias».

      Alias — настільна командна гра, в якій треба максимально швидко пояснити своїй команді задані слова без використання однокореневих слів. Поки спливає хвилина часу гравець повинен пояснити своїй команді, а команда, відповідно, повинна відгадати, якомога більше слів. Чим більше слів вгадано - тим швидше команда просувається до перемоги.

 

     Окрім того, що ця гра дуже весела та цікава, розвиває комунікативні навички та навички швидкого мислення, студенти вирішили пов’язати цю гру з нашим університетом. Тож усі слова, що потрібно пояснити протягом гри - так чи інакше пов’язані з Національним університетом біоресурсів і природокористування України та його історією. Тому грати у цю гру стало ще цікавіше.

     Студенти максимально намагаються урізноманітнити своє дозвілля: проводять покази фільмів, грають в настільні ігри або ж збираються на «суботники». Такі активності допомагають не падати духом у такий важкий час, гуртуватись та підтримувати одне одного.

    Студенти завдячують за можливість організовувати заходи Збройним Силам України за надійний захист та адміністрації університету, керівництву рідного факультету за можливість проводити їх очно.

 

Аліна Степова,

студентка 2 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook