Традиційний День обіймів разом із студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

10 грудня 2022 року

 

Зануритися в чиїсь руки,
І притулитися що є сили,
Щоб чути серця стуки,
День обіймів – день коханий!

    Щороку, весь світ святкує 4 грудня «День обіймів» – це нове молодіжне святе, створене для того, щоб ви могли обійняти кожного, кого забажаєте. Це свято як і кожне інше має свої традиції: в цей день повинні обійматися не лише люди, яких знаєте ви і які знають вас, а й незнайомці. А все для того, щоб передати своє тепло усім навколо, обмінятися позитивними емоціями, настроєм, і звісно це прекрасна можливість завести нові знайомства. Адже доведено, щоб людина почувалася натхненною – їй необхідно отримувати 12 обіймів щодня. Крім того, якщо ви часто когось до себе притискаєте, то відбувається стимуляція нервової системи, підвищення рівня гемоглобіну, імунної системи, знижується відчуття стресу. Це пов’язане з тим, що виробляється гормон окситоцин, завдяки якому, люди набагато доброзичливіше ставляться до всіх інших.

     Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК вирішили показати наскільки вони є дружніми та відкритими. Саме тому 4 грудня пройшла акція «Обійми ближнього», яку провели Наталія Семенюк, Микита Ніколаєнко, Роман Тараканоков, Віта Драмарецька, Богдана Войцуцька. Затійники свята дарували кожному перехожому, який їх обійме гарний настрій та позитивними емоціями.

 

     Саме такі молодіжні свята вчать нас дарувати свою любов, ділитися своєю добротою й щирістю. Але варто пам’ятати, що подарувавши людині обійми – ти віддаєш частинку себе, тому давайте робити це набагато частіше, а не лише у Міжнародний день обіймів.

 

Тетяна Розбицька, PhD

заступниця декана з виховної роботи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook