На черговій нараді деканів розглянуто питання забезпечення якості навчального процесу

2 грудня 2014 року

     Чергову нараду деканів 01 грудня розпочато із виступу начальника навчального відділу Оксани Зазимко з інформації про формування проекту державного замовлення на 2015 н.р. на підготовку бакалаврів, спеціалістів та магістрів денної та заочної форм навчання за поданням директорів ННІ. Оксана Володимирівна звернула увагу деканів на неухильне забезпечення якості навчального процесу.

     Оксана Зазимко нагадала про подання звітів кафедр щодо виконання навчального навантаження за 1 семестр 2014-2015 н.р. та рекомендацій до затвердження голів ДЕК на 2015 рік, що відтепер є компетенцією Вченої ради університету. 

     Лариса Кліх, начальник навчально-методичного відділу, зосередила увагу присутніх на необхідності наповнення ЄДЕБО даними щодо студентів, які є дітьми учасників бойових дій. За словами Лариси Володимирівни, в підтвердження цьому має бути подано копію із реєстраційним номером посвідчення. Вона також акцентувала увагу на введенні в дію Положень, затверджених вченою радою НУБіП України від 26 листопада 2014 р. 


    Про підготовку НУБіП України до випуску магістрів у грудні 2014 року проінформувала начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова. Вона звернулась до деканів із проханням сформувати списки студентів для виготовлення сертифікатів, що підтверджують вивчення окремих дисциплін англійською мовою.

     

     В ході наради жваво обговорювали планування масових заходів на 2 семестр 2014-2015 н.р., із пропозиціями стосовно яких виступила завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк. Мова йшла про конкурси «Краса НУБіП України» та «Голосіївська весна», узгоджені дати яких та місця проведення будуть оголошені на сайті. 

     На останок заступник начальника навчального відділу Олег Бачинський звернувся до деканів із проханням надати пропозиції для залучення бажаючих деканів факультетів у рамках профорієнтаційної роботи провести зустрічі із учнями випускних класів загальноосвітніх шкіл смт. Гореничі, Шпитьки та Білогородки.

     

Оксана Зазимко, 

начальник навчального відділу

 

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook