На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся випуск магістрів

26 листопада 2022 року
   25 листопада на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулося вручення дипломів випускникам магістратури. 64 магістри, які навчалися за спеціальностями «Водні біоресурси та аквакультура» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» отримали сьогодні свої путівки у життя.
   З вітальним словом до усіх присутніх звернувся проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності нашого університету Вадим Кондратюк. Він зазначив, що сьогоднішній день – визначний, адже студенти одного з найкращих факультетів університету отримають підтвердження своїм знанням і вмінням – диплом НУБіП України. Вадим Миколайович запевнив випускників, що отримані знання і вміння дозволять знайти кожному своє місце в житті. Він вкотре підтвердив затребуваність фахівців, яких готує університет і факультет та побажав від імені ректора та ректорату університету усім випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому.
 
 
   До вітального слова доєднався також декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан Кононенко. Він своїми словами підтвердив важливість обраної професії, адже завдяки високій якості продукції фахівець-технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва і рибництва може забезпечити населення якісними продуктами харчуванням, від якого залежить здоров’я населення, особливо у нинішній не простий для нашої країни час. Руслан Володимирович побажав не забувати про рідний університет і стати гордістю факультету тваринництва та водних біоресурсів у найближчі роки.
   Хорошою традицією стало нагородження студентів-активістів факультету почесними грамотами і подяками. За високі досягнення у навчанні та активну участь у громадському житті факультету та університету відзнаки отримали 12 випускників.
 
   Після привітань проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк та декан факультету Руслан Кононенко вручили дипломи усім випускникам, а 20 з них отримали диплом з відзнакою.
 
 
 
 
   З вітальними словами виступили голови Екзаменаційних комісій – академік НААН України Микола Сахацький та професор Василь Туринський. Своїми студентськими спогадами та планами на майбутнє поділились студенти-випускники Марія Рудь, Лисавета Стародубець, Дмитро Неданчук. Усі вони висловили слова щирої вдячності рідному університету в особі науково-педагогічних працівників та адміністрації факультету. Також вони зазначили, що це найкращий заклад вищої освіти, де готують висококваліфікованих фахівців і патріотів своєї держави.
 
  
   Від імені усіх кураторів з вітальним словом виступив доцент кафедри аквакультури Вадим Марценюк. Серед іншого, він побажав випускникам бути достойними синами і дочками нашої країни та з гордістю нести звання випускника НУБіП України
 
   Підводячи підсумок декан факультету Руслан Кононенко зазначив, що дуже приємно, що наш колектив розвивається, з кожним роком кількість працевлаштованих за фахом випускників збільшується і дивлячись на щасливі обличчя, які знаходяться в залі впевнено можна сказати – це найкращі студенти одного з найкращих факультетів нашої країни, які будуватимуть її майбутнє після нашої спільної Перемоги.
 
 
Василь Бочков,
заступник декана факультету
тваринництва та водних біоресурсів

    


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook