Міжвузівська студентська науково-практична інтернет-конференція «Інноваційний розвиток науки та освіти: глобальний і національний вимір змін»

25 жовтня 2022 року

25 жовтня на базі Бобровицького фахового коледжу та з використанням платформи ZOOM, відбулась Міжвузівська студентська науково-практична інтернет конференція «Інноваційний розвиток науки та освіти: глобальний і національний вимір змін».

Цьогоріч, зважаючи на воєнний стан у країні, та з вірою в Перемогу, науково-практична конференція відбувалася в безпечному форматі – учасники мали нагоду представити свої доповіді у змішаному режимі.

Засідання відкрила заступник директора з навчально-виховної роботи Юлія ПЕТРЕНКО, яка підкреслила необхідність науково-практичної діяльності студентів коледжів, важливість співпраці та обміну досвідом між навчальними закладами та побажала студентам успіхів у навчанні та науковій роботі.

У рамках конференції було розглянуто питання: інновації в сучасній освіті: український та світовий контекс; інформаційні технології економіки, бізнесу та управління, логістики, туристичній сфері, посилення конкурентних переваг підприємства, активізації шляхів удосконалення управління корпоративною діяльністю та її економічною безпекою; використання Smart – технологій та ідей у сільському господарстві та впровадження новітніх сучасних технологій агропромислового комплексу.

В студентській конференції прийняли участь понад 50 студентів відокремлених структурних підрозділів НУБіП України: Ніжинського фахового коледжу (Чмелик Н.Р., Чутченко О.В., Кривенко О.О., Харчевська Н.Ю.), Рівненського фахового колежу (Левкович О.С., Басиста Є.О., Степанчук О.С., Коваль І.І., Якимчук Д.М., Живюк Р.Р.), Мукачівського фахового коледжу (Скриленко Х.Р., Маргітич К.А., Цепацавер В.С. Яцик В.І., Гей О.Р., Прошина Я.В., Гарапко М.М., Лященко Я.Ф., Медвідь С.М.), Ірпінського фахового коледжу (Яковенко С.С., Руденко Є.В., Доманчук Л.М.), Заліщинського фахового коледжу імені Є. Храпливого (Бортник А.В., Юрійчук В.І., Мамалига В.В.).

До активної дискусії навколо актуальних питань, відбувся обмін думками, аналізу, досягнень, перспектив та розвитку в галузях науки, освіти та технологій.

Дякуємо всім доповідачам, науковим керівника за активну участь!

Олена СОЛОВЕЙ, голова циклової комісії технологічних та лісотехнічних дисциплін

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook