Засідання вченої ради механіко-технологічного факультету

21 листопада 2022 року
   17 листопада 2022 року, відбулося чергове засідання вченої ради механіко-технологічного факультету.

   Декан факультету Вячеслав Братішко, висвітлив підсумки діяльності за місяць та поточні завдання, які стоять перед колективом, наголосив на максимальній зосередженості та відповідальності викладачів кафедр, у проведенні сесійного контролю знань студентів. Декан акцентував увагу на завершенні атестації електронних навчальних курсів, на активізації профорієнтаційної роботи, на участі викладачів факультету у міжнародних наукових проектах та підготовці до відзначення 125-річчя університету.
   Заступник декана з наукової роботи В’ячеслав Мацюк, підвів підсумки роботи студентських наукових гуртків факультету та участі викладачів у науково-технічних конференціях.

   Заступник декана з навчальної і виховної роботи Ігор Сівак, презентував членам вченої ради, аналіз проміжної атестації студентів, у поточному семестрі. За результатами проміжної атестації, частина студентів взята на особливий контроль, в зв’язку з низькими показниками освітньої активності. До початку сесійного періоду, підконтрольні студенти зобов’язані надолужити пропущений матеріал, в іншому випадку, вказаним здобувачам вищої освіти, буде відмовлено, у допуску, до складання заліків і екзаменів, На жаль, за невиконання графіка освітнього процесу, наразі, факультет змушений відрахувати 12 осіб, з числа студентів.

   Професор кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Віктор Поліщук, висвітлив наукові здобутки, в рамках доповіді, на тему: «Дослідження з виробництва біогазу на кафедрі охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві».

   Завідувач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. академіка П.М. Василенка Юрій Гуменюк, доповів про діяльність кафедри, щодо підвищення якості підготовки фахівців, наукових досліджень та розвитку матеріально-технічної бази. За останні роки, кафедра наростила матеріальний потенціал, потужно проводить освітню і наукову діяльність, науково-педагогічні працівники кафедри, беруть активну участь у профорієнтаційних заходах та виховних процесах студентського середовища.

   Завідувач кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів Євген Калінін, доповів про відкриття на механіко-технологічному факультеті освітньої програми підготовки фахівців ОС «Бакалавр» зі спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» та презентував членам вченої ради, розроблений навчальний план відповідної спеціальності.

   Доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Віктор Ребенко, озвучив рекомендовані до друку матеріали XI Міжнародної науково-технічної конференції «Технічний прогрес у тваринництві та кормовиробництві».

   Також, на засіданні були розглянуті навчальні і наукові матеріали, підготовлені працівниками факультету, до видання.
 
Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного факультету з навчальної і виховної роботи
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook