Володимир Типило, голова студентської організації факультету харчових технологій: унікальний досвід отримав за участі у науковій конференції «UKRAINIAN HOGWARTS: КОМАНДОТВОРЕННЯ 2022»

4 листопада 2022 року

           Цього року трапилась надзвичайна нагода для студентства нашого університету − бути учасником IV Міжнародної науково-практичної конференції органів студентського самоврядування «Ukrainian Hogwarts: командотворення 2022». 21−23 жовтня відбулась конференція, яку щорічно організовує студентський парламент Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Всі запрошені гості здобули нові навички з роботи в команді, а також посприяли співпраці ЗВО, представники яких були на конференції. Також обговорили і нагальні потреби сучасного студентства.

 

 

          Цікавим також є те, що Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича − один з найстаріших класичних університетів в Україні, заснований у 1875 році. Університет є не лише альма-матір’ю для своїх студентів, а й унікальною історичною пам’яткою для української освіти. Відкритий за дуалістичної монархії Австрії та Угорщини та розквітаючий у незалежній Україні −справжня гордість нашої держави. Університет, на базі якого проводиться чимало міжнародних заходів, зокрема і такі студентські конференції, що об’єднують ОСС українських вишів.

         "Це були три дуже цікавих та насичених дні: екскурсії містом, університетом, лекції від попередніх голів студентських організацій, практична робота в командах, квартирники та, навіть, похід у гори. Окрім приємного дозвілля, я, отримав новий досвід, унікальні поради та секрети успішної команди студентської організації, які вже почав використовувати, аби студентська організація факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК завжди була попереду!"

     Дякуємо за можливість долучитись до такого заходу та отримати запрошення на наступний студентський парламент організаторам – Чернівецькому національному університету ім. Юрія Федьковича, а також ректорату Національного університету біоресурсів і природокористування України за плідну співпрацю.

 

Лише вперед, і тільки вгору!!!

 

Аліна Степова,

студентка 2 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook