Чергова перемога студентської збірної НУБіП України з футболу у чемпіонаті м. Києва серед ЗВО

1 листопада 2022 року
   28 жовтня на стадіоні НУБіП України відбулася 2-й матч чемпіонату м. Києва серед команд ЗВО з футболу у групі А. Збірна НУБіП України зустрілася зі збірною командою «Медик» ПВНЗ «Київський медичний університет». На матчі був присутній проректор з науково-педагогічної роботи Сергій КВАША.
 
   Готувати збірну НУБіП України до змагань було запрошено відомого тренера майстра спорту з футболу Сергія ШВЕЦЯ. Ворота нашої команди захищав Ростислав СИДОРЕНКО – гравець 2-ї ліги чемпіонату України з футболу (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»).
   Студентська організація на чолі з Олександром ВЕРТЕЛЕЦЬКИМ завзято вболівала за нашу команду, створюючи психологічний тиск на суперника.
  З перших хвилин поєдинку збірна НУБіП України заволоділа ініціативою, вдало використовуючи фланги і створюючи гострі моменти біля збірної медиків. Численні атаки наших хлопців призвели до розгромного рахунку у першому таймі – 5:0 на користь НУБіП України.
 
 
   У другому таймі суперник намагався відігратися, прориваючись до наших воріт, але щільна гра у захисті і надійний захист воріт голкіпером звели всі зусилля збірної медичного університету нанівець.
   Гра завершилася з рахунком 5:0 на користь НУБіП України.
 

Вітаємо збірну НУБіП України з футболу з перемогою!

 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook