Студентка 4 курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Ольга Вождаєнко – переможниця Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді

1 листопада 2022 року

        

        Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді започатковано Національним агентством України з питань державної служби та Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу відповідно до наказу НАДС від 10.06.2020 р. № 97-20 у рамках проведення заходів до Дня державної служби 23 червня 2020 року.

 
Всеукраїнський конкурс проводиться щорічно НАДС з метою формування інтересу у молодого покоління до актуальних питань державної служби, сприяння поглибленню взаємодії талановитої молоді з органами державної влади для реалізації і самореалізації творчих можливостей та ініціатив, залучення студентів до співпраці у питаннях пошуку нових стратегій удосконалення державного управління, сприяння активному формуванню позитивного іміджу державних службовців, виховання почуття поваги до основних принципів державної служби.
 
Цього року до участі у Всеукраїнському конкурсі надійшла 51 робота від учнів та студентів із 30 міст України та  32  освітніх закладів. Роботи представлені у двох вікових категоріях (15-18 та 19-23 роки) і в п’ятьох  номінаціях:
– «Рівні права і можливості жінок і чоловіків»;
– «Жіноче лідерство на державній службі»;
– «Реформування освіти»;
– «Підтримка соціально-економічного потенціалу та людського капіталу на місцевому рівні»;
– «Молодь — потужний потенціал для  відбудови держави!».
 
 
28 жовтня 2022 року відбулася урочиста церемонія нагородження переможців і лауреатів другого Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді. Під час відкриття офіційної церемонії нагородження Голова НАДС Наталія Алюшина зауважила на важливості залучення до державної служби нової генерації молоді. Вона переконана, що сучасна молодь із притаманними їй енергійністю, мобільністю, відкритістю до змін, спроможна до ефективного здійснення управлінських функцій.
 
У номінації «Молодь – потужний потенціал для відбудови держави» перемогу здобула Ольга Вождаєнко – студентка 4 курсу денної форми навчання спеціальності «Публічне управління та адміністрування».
 
Під час підготовки та презентації творчої роботи в Національному агентстві України з питань державної служби Ольга зазначила: «Молодь є тією категорією населення, яка найбільше зацікавлена у кращому майбутньому і має великий потенціал для позитивних змін. У майбутньому від неї буде залежати прийняття ефективних рішень у державному управлінні. Наразі молодь захищає незалежність України на всіх фронтах – військовому, гуманітарному та інформаційному, протидіє дезінформації та вносить свій вклад у перемогу. Її зусилля та голоси матимуть вирішальне значення для майбутнього України».   
 

 

З огляду на актуальність конкурсу НАДС також відзначило дипломами за активну участь освітні заклади, студенти яких були найактивнішими: Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ (5 робіт), Національна академія Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького та Національний університет біоресурсів і природокористування України (по 4 роботи).


 
Конкурс відбувався за підтримки і сприяння міжнародних партнерів: представництва ООН Жінки в Україні, представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні; Швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» та Національного Демократичного Інституту за підтримки Швеції (NDI). Тому, до привітань на адресу організаторів і учасників Конкурсу приєдналися міжнародні партнери. З вітальними словами виступили: програмна аналітикиня ООН «Жінки в Україні» Ганна Герасименко, координаторка Компоненту “Децентралізація управління освітою” Швейцарсько-українського проєкту DECIDE Лариса Жабенко, менеджер проєктів Hanns Seidel Stiftung Ukraine Світлана Савран, координаторка програми «Жінки-лідерки» Національного Демократичного Інституту Марія Веселовська.
 
 
Колектив кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва щиро вітає Ольгу Вождаєнко з перемогою у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт, бажає у майбутньому інших творчих досягнень, професійного розвитку та кар’єрного зростання за обраною спеціальністю.
 
Сергій Приліпко,
в.о. завідувача кафедри публічного управління,
менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва,
доктор наук з державного управління

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook