Не забувати про тих, за кого відповідаємо: студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК запрошують приєднатись до допомоги безпритульним тваринам

31 жовтня 2022 року

       Кожних вихідних студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК знаходять кілька годин, аби подарувати свою любов, турботу та приємну прогулянку тим, хто цього потребує − песикам із притулку.

     Прогулянки з четверолапими друзями щовихідних стали вже доброю традицією для студентів факультету. Цього разу, як і завжди, прийти з пустими руками до цих неймовірно добрих тваринок було неможливо. Тож студенти заздалегідь підготувались: із виручених коштів на благодійних ярмарках, що проводились раніше, закупили песикам та котикам смачних та поживних ласощів. Студенти регулярно намагаються знаходити можливість виручити коштів та допомогти тваринам їжею. Проте запас смаколиків постійно потрібно поповнювати, тому притулок запрошує не лише студентів, а й усіх бажаючих відвідати песиків та котиків, погуляти з ними і пригостити смачним обідом.

        Чому варто допомагати тваринам, що залишились без домівки та господаря? Внаслідок війни кількість безпритульних тварин збільшилась у рази, спонсорування притулків вкорочується, тваринам не вистачає базового: їжі та затишних прогулянок. По-перше, безпритульних тварин стає більше: одна кішка щорічно народжує до 15 кошенят. По-друге, підгодовані тварини (наприклад, собаки) часто збиваються в зграї. А по-третє, неправильний корм може зашкодити тваринам, спричинити захворювання і навіть смерть.

      Тому притулок «Виставковий Центр» просить не залишатись осторонь, і, за можливості, заглянути до котиків з песиками. Адреса: вул. Академіка Глушкова 1, павільйон 16. Запросити песиків на прогулянку можна кожну суботу та неділю з 9:00-11:00 та з 15:00-17:00.

          Відкрийте своє серце для четверолапих друзів і добро обов’язково повернеться до вас бумерангом.

 

Аліна Степова,

студентка 2 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook