Устименко Ігор Миколайович

Закінчив у 2014 р. Національний університет харчових технологій за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

З 2014 по 2017 рік аспірант Національного університету харчових технологій.

З вересня 2017 р. асистент, з 2020 р. – старший викладач, з 2021 р. – доцент Національного університету харчових технологій.

З жовтня 2022 року доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.

У 2019  році захистив кандидатську дисертацію за спеціальністю 05.18.04 - "Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів" та здобув науковий ступінь - кандидата технічних наук.

20 грудня 2023 року присвоєно вчене звання доцента.

В березні 2024 року обраний членом-кореспондентом Міжнародної академії освіти і науки.

 

За безпосередньої участі у виконанні 5 науково-дослідних робіт було розроблено пасту білково-жирову функціонального призначення для військовослужбовців, нові рецептури м'якого морозива комбінованого складу, ресурсозберігаючі технології молочних продуктів профілактичної дії та досліджено використання казеїнату натрію у виробничому процесі різних видів харчових продуктів, що виробляються згідно діючих рецептур у харчовій промисловості України.

 

Автор понад 210 наукових та навчально-методичних праць, серед яких 3 монографії, 2 статті, що входять до наукометричної бази Web of Science, 7 - до Scopus, 3 - у закордонних колективних монографіях, 17 - у фахових виданнях України, 4 - у закордонних виданнях, 6 - статті, що входять до наукометричної бази Index Copernicus, 90 тез доповідей, 20 навчально-методичних розробок. Має 60 патентів України на винаходи та корисні моделі.

Нагороди:

Лауреат премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України - міста-героя Києва у номінації "наукові досягнення" (2021 р.).

 

Диплом за активну участь у підготовці студентів до міжнародної студентської конференції «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З. Ґжицького» (2018 р.).


Подяка За заслуги перед Національним університетом біоресурсів і природокористування України та з нагоди 126-річчя з дня заснування НУБіП України (2024 р.). 

 

 

Підвищення кваліфікації:

1. Міжнародне науково-педагогічне стажування в Чеському університеті у Празі, за темою «Прикладні науково-технічні дослідження: європейський досвід і напрями розвитку» у галузі знань «18 – виробництво та технології», 13.09 - 24.10.21 р., 180 год., Сертифікат.

2. «Цифрові інструменти Google для вищої освіти», ТОВ «Академія цифрового розвитку», 23.06.2022 р., Сертифікат.

3. «Графічні реферати для підвищення наглядності вашої статті» від головного редактора «JDS Communications» Мета Люсі, 10.05.2022 р.

4. «Як рецензувати наукову статтю» від головного редактора Journal of Dairy Science Поля Кононова, 17.05.2022 р.

5. «Віртуальний обмін або мобільність?», Київський офіс Німецької служби академічних обмінів (DAAD), 21.10.2021 р.

6. «Економічні наслідки для здоров`я, пов`язані з дотриманням Данських дієтологічних рекомендацій, сприятливих для клімату» від проф. Копенгагенського університету Йорген Дейгард Йенсен, 01.10. 2021 р.

7. Second Pan Caucasian Summer School Wine Business за напрямом виноробного бізнесу, 04-12.10.21, 18 год., Сертифікат.

8. Мжнародна осіння школа ЖАНА МОНЕ «Регулювання використання харчових добавок: імплементація європейських підходів» (#620521-EPP-1-2020-1-UAEPPJMO-MODULE). 29-30.11.22 р., 18 год, Сертифікат.

9. «LEVEL UP разом з REIKARTZ» за фахом «Технологія харчової продукції закладів ресторанного господарства». 18-31. 10. 2021р., 30 год., Сертифікат.

10. «Як створити масовий відкритий онлайн-курс», Prometheus, 2021 р., Сертифікат.

11. «Критичне мислення для освітян», Prometheus, 2021 р., Сертифікат.

12. «Медіаграмотність для освітян», Prometheus, 2021 р., Сертифікат.

13. «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах», Prometheus, 2021 р., Сертифікат.

14. «Міжнародний досвід у публікаційній сфері. Успішні публікації у Scopus та Web of Science», Наукові публікації, 2021 р., Сертифікат.

15. «Створення та розвиток інновацій на базі університетів», “Ізраїльсько-український альянс», 19-21.01.2022 р., Сертифікат.

16. «Академічна доброчесність», EdEra, 2020 р., Сертифікат.

17. Проєкт з розвитку співпраці бізнесу та освіти "Uni-Biz Bridge", присвячений розвитку soft skills. "UGEN Україна". 21-22.11.2022 р., 7 годин, Сертифікат.

18. Участь у міжнародному семінарі "Застосування дієтичних добавок: Коли? Кому? Та з якою метою?". 15.12.2022 р., 10 балів, Сертифікат.

19. Участь у роботі науково-практичного семінару з міжнародною участю "Дні нутриціології та дієтології в Одесі". 02-03.03.2023 р., 20 балів, Сертифікат.

20. Онлайн-курс "Дивись під ноги! Дивись, куди ідеш". Освітня платформа "Зрозуміло". 21.03.2023 р., Сертифікат.

21. Семінар "Flipped classroom" для покращення освітнього середовища. Шведський університет сільськогосподарських наук. 13.04.2023 р., Сертифікат, 10 год.

22. Підвищення кваліфікації за навчально-тематичною програмою «Домедична допомога у разі нещасних випадків на виробництві в умовах воєнного стану». НУБіП України. 10-14.04.2023 р., Сертифікат, 30 год.

23. Онлайн літня школа “Introduction to human nutrition”. Шведський сільськогосподарський університет, Швеція. Сертифікат, 30 годин.

 

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook