6 ГРУПА 1 КУРСУ ВІДВІДАЛА БІБЛІОТЕКУ 12 КОРПУСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

4 жовтня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   4 жовтня 2022 року 6 група 1 курсу з офіційним візитом відвідала філію наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 12 факультету ветеринарної медицини, 203 аудиторія, блок Г.

   Керівник філії Лєньова Тетяна Миколаївна ознайомила студентів з загальними правилами роботи у науковій бібліотеці 12 корпусу.

   Тетяна Миколаївна заявила, що у зв’язку з початком навчання з 19 вересня 2022 р. бібліотекарі наукової бібліотеки НУБіП 12 корпусу підібрали для студентів першого курсу всіх груп факультету ветеринарної медицини необхідні навчальні видання в електронному вигляді з предметів, що ви вивчатимете, та розіслали їх електронним листом всім старостам, заступникам та профкомам.

   Основна частина такої літератури вибрана з нашої електронної бібліотеки, доступ до якої можливий з локальної мережі університету.
   Також ви можете скористатись нашою цифровою бібліотекою, що доступна в мережі Інтернет за посиланням: http://dglib.nubip.edu.ua:8080/jspui

   Водночас наголошуємо, що всі вислані нами видання захищені авторським правом та надані вам з навчальною метою, а тому не можуть бути опубліковані або поширені вами у мережі Інтернет.
   Друковані примірники навчальної літератури ви зможете взяти у нашій бібліотеці.

   Також Тетяна Миколаївна студентам розповіла, що філія наукової бібліотеки Національного університету біоресурсів і природокористування України, створена за Наказом ректора від 23.01.2003 р. № 31, та є складовою частиною наукової бібліотеки НУБіП України.
   На час відкриття філії її загальний фонд складав 31706 примірників документів (3893 назв). Зараз загальний фонд філії нараховує понад 50000 документів.

   Структура філії складається з абонемента та читального залу. Філія наукової бібліотеки розміщена у навчальному корпусі № 12 на другому поверсі.             Загальна площа приміщення складає 244 м. кв. Читальний зал нараховує 100 посадкових місць.
   Щороку працівники філіалу проводять бібліографічні огляди для студентів, організовують тематичні книжкові виставки, при надходженні нової літератури оновлюють 2 постійно діючі виставки «Нові надходження книг» та «Нові надходження періодичних видань».

   Основними завданнями філії – це оперативне обслуговування студентів навчальною, науково-методичною літературою відповідно до напрямів підготовки й спеціальностей. Філія наукової бібліотеки щорічно обслуговує понад 2000 користувачів.

   Кожен студент першого курсу отримав візитку онлайн послуг бібліотеки 12 корпусу, де через QR-код можна потрапити на цифрову бібліотеку інтернет мережі НУБіП України факультету ветеринарної медицини, щоб завантажити та читати онлайн електронні версії підручників з локальної мережі університету.
   Тут міститься понад 6,500 видань з різних спеціальних предметів, де можна вибрати та завантажити з електронного каталогу, а також представлена електронна пошта бібліотеки для листування.
   Ще раз Тетяна Миколаївна на останок нагадала студентам 6 групи 1 курсу, що коли у вас виникають будь-які запитання або ж вам потрібна наша консультація щодо пошуку навчальних чи наукових видань, пишіть нам на електронну адресу ([email protected]), а також підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook (Наукова бібліотека НУБіП України). Адже приєднавшись до спільноти наших підписників, ви зможете отримувати корисну інформацію щодо подій та акцій, які відбуваються у бібліотеці, зокрема й онлайн.

ТЕТЯНА МИКОЛАЇВНА НАПЕРЕД ПОДЯКУВАЛА ЗА СПІВПРАЦЮ!

З повагою ваша бібліотека (філія бібліотеки у навчальному корпусі № 12 факультету ветеринарної медицини) !!!

СЛАВА УКРАЇНІ !!!
ГЕРОЯМ СЛАВА !!!

Студенти 6 групи 1 курсу:
Костюк Назарій;
Крищук Таміла;
Кудря Уляна;
Кучеренко Дмитро;
Мазур Мілана;
Наставник групи:
Роман Бокотько

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook