Книга – казкова лампа, що дарує людині світло на далеких і темних дорогах життя!!!

28 вересня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність. Пам’ятаймо, що у давнину бібліотеку називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі» (В. Сухомлинський).
   28 вересня 2022 року студенти першого курсу 5 групи факультету ветеринарної медицини разом з наставником Наталією Друзь відвідали наукову бібліотеку Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   Співробітниками було детально розказано про роботу бібліотеки та її книжкову колекцію, фонд якої складає більше 1 мільйона примірників. Дуже зручно, адже окрім затишних бібліотечних зал, створено електронні каталоги основних підручників, які необхідні для навчання. Студенти можуть використовувати електронну колекцію з будь якого гаджету та з будь якого місця. Вже в перший тиждень навчання, всім студентам на електронні адреси надіслали основний пакет електронних книг цього семестру. З відкритою душою та щирим серцем Неллі Юріївна Маркова-Пипко пояснила все, що мають знати «нові члени університетської родини НУБіП» про роботу з бібліотекою.

   Цікавим сюрпризом була запропонована гра «Квест». Переможці отримали солодкі подарунки.

   Надзвичайно приємно, що першокурсників радо вітали в науковій родині, що дуже їм імпонувало. Окрему подяку за можливість відвідати наукову бібліотеку НУБіП України висловлюємо Неллі Юріївні та Тетяні Степанівні.
   «Читайте! І нехай у вашому житті не буде жодного дня коли б ви не прочитали хоча б сторінки з нової книги» (К. Паустовський).
   Знайомство з університетом тільки розпочинається, по переду ще 6 років навчання і багато чого цікавого! Вперед до нових знайомств.

Наставник групи Наталія Друзь
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook