Зустріч магістрів факультету ветеринарної медицини з представником ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»

28 вересня 2022 року
   27 вересня 2022 р. відбулась чергова зустріч керівника відділу професійного навчання ПрАТ «МХП» Олени Азєєвої із магістрами 1 та 2 курсів (термін навчання 1,4 роки) спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та здобувачами вищої освіти 6 курсу спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

 

   Керівник відділу професійного навчання ПрАТ «МХП» Олена Азєєва у своєму виступі представила основні напрямки діяльності підприємства і зупинилась на питання, які стосуються саме галузі «Ветеринарна медицина». Вона акцентувала увагу здобувачів на тому, що лише мотивований здобувач здатний досягти певного рівня свого професійного та кар’єрного росту. Окремо Олена Азєєва зупинилась на гарантіях, які надає ПрАТ «МХП» здобувачам, які виявили бажання проходити виробничі стажування на підприємстві, зокрема орієнтованій заробітній платі, соціальному пакеті та ін.

 

   Участь у зустрічі прийняли професорка кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька Ольга Якубчак та доцентка кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Бойко, які підтвердили доцільність проведення таких зустрічей з представниками ПрАТ «МХП» та зупинились на його ролі, як виробничої бази у підготовці висококваліфікованих фахівців у галузі знань «Ветеринарна медицина».

   У подальшому зустріч перейшла в тісний, не вимушений діалог між його учасниками та Оленою Азєєвою, яка надала змістовні, аргументовані та мотивовані відповіді на їх запитання.

   Результатом зустрічі стала домовленість про виробничу екскурсію здобувачів на одне із підприємств ПрАТ «МХП» у середині жовтня.

 

   Учасники зустрічі щиро подякували Олені Азєєвій за таку цікаву, інформативну та конструктивну зустріч.

Юрій Жук,
заступник декана факультету ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook