Найбільша конференція для університетської стартап-спільноти в Україні

21 вересня 2022 року

 Startup Campus від YEP — це натхнення і перший крок. До власної справи, до нової навички, яка актуальна тут і зараз, і буде актуальною за десятиліття. За два роки ініціативи “Підприємницький університет” ми навчили робити стартапи 8000 студентів просто на парах. Тепер ваша черга!


21 вересня у програмі:
→ Пітч найкращих студентських стартапів із Володимиром Дантесом
→ Мотивація від тих, хто змінює Україну вже сьогодні
→ Досвід підприємців із Кремнієвої Долини

Дивіться більше й реєструйтеся:https://www.startupcampus.space/  Починайте з нами новий рік підприємницької освіти! Startup Campus проходить в межах ініціативи YEP “Підприємницький університет”, що реалізується спільно з Міністерством цифрової трансформації України, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія. Бізнес, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Українським фондом стартапів, Genesis за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”"> https://www.startupcampus.space/ 

Починайте з нами новий рік підприємницької освіти!
Startup Campus проходить в межах ініціативи YEP “Підприємницький університет”, що реалізується спільно з Міністерством цифрової трансформації України, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія. Бізнес, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Українським фондом стартапів, Genesis за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook