Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський про проміжні підсумки вступної кампанії

7 вересня 2022 року
   Триває вступна кампанія 2022. Вона цього року непроста, адже приймальна комісія НУБіП (як і їхні колеги з інших українських закладів вищої освіти) працює в умовах воєнного стану. Наразі підбиваємо чергові проміжні результати. Про зарахування вступників на бакалаврат на основі повної загальної середньої освіти за державним замовленням і набір студентів за контрактом ми поспілкувалися з відповідальним секретарем приймальної комісії Сергієм Ковалевським.

   Отож, впродовж останніх двох тижнів абітурієнти активно везли оригінали документів до приймальної комісії.
   — Так. Загалом ми з колегами вже прийняли від випускників шкіл понад 1100 пакетів документів на бюджетну форму навчання, і порядку 1400 – на контрактну. Найбільшою популярністю цього року користувалися спеціальності «Ветеринарна медицина», «Агрономія», «Комп’ютерні науки», «Психологія», «Філологія», «Менеджмент», «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і «Агроінженерія».
   Щодо зарахування на бакалаврат випускників коледжів, то воно відбудеться 9 вересня за бюджетною формою навчання (куди наразі вже надійшло близько 400 заяв) і 10 вересня – за контрактом (подали більше 500 заяв).
   Нагадаємо, що вступна кампанія 2022 триває. Зокрема, прийом документів до магістратури, куди вступники вже подали понад 4200 заяв. Зарахування ж відбудеться 25 вересня.

Ірина Кушніренко
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook