Щотижнева нарада завідувачів гуртожитків: тісна співпраця – запорука ефективного результату

2 вересня 2022 року
   Для забезпечення результативної роботи в кампусі, кожного тижня проводяться зібрання із завідувачами гуртожитків, де обговорюється нагайні питання, які потребують термінових вирішень та планується план роботи на наступних сім днів.

   Цього разу, формат наради трохи змінився. Сергій Стецюк, директор студмістечка відрекомендував завідувачам нових керівників відділів: з надзвичайних ситуацій Віктора Антоненко та директора ННЦ ВР і СР Сергія Михнюка. Також були запрошені Василь Галінський, начальник господарського відділу та Василь Тарасенко, провідний фахівець відділу з надзвичайних ситуацій.

  Віктор Миколайович нагадав про важливість дотримання правил безпеки в укриттях, наявність засобів пожежогасіння та розповів про основні напрями роботи свого відділу. Василь Тарасенко, акцентував увагу присутніх завідувачів на обов’язковість проведення Інструктажів з дотримання правил пожежної безпеки та постійними виховними бесідами. «Університет, перш за все, дбає про безпеку мешканців, тому наявність усіх необхідних засобів для збереження життя і здоров’я є першочерговим завданням» – додає Сергій Стецюк.
   Василь Галінський, зосередив увагу присутніх на організації процедури вивозу сміття, закликав вдаватись до ретельного сортування, адже такі прості дії можуть вберегти навколишнє середовище від забруднення.

   Завдяки спільним зусиллями та злагодженій роботі студентського містечка з відділами університету, навіть в час війни гуртожитки продовжують безперебійно функціонувати: поселення 2, 3, 4, М2 курсів, проведення шахових турнірів, футбольних, волейбольних змагань, життя не зупинилось. Ми й далі живемо. Розвиваємо та розвиваємось, пізнаємо нове, навчаємось і міцніємо. Будуємо наше українське майбутнє, попри всі намагання ворога відібрати його у нас!

Марта Колич,
фахівець студентського містечка 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook