На кафедрі військової підготовки університету проведено зустрічі з учасниками АТО

8 листопада 2014 року

     Так, 21 жовтня викладачі та студенти, які навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу, мали змогу поспілкуватися з учасником бойових дій АТО курсантом факультету військової підготовки НТУ «ХПІ» Романом Іващенком. Курсант протягом трьох місяців проходив військове стажування на посаді командира ремонтного відділення бронетанкової техніки. Тож поділився накопиченим бойовим досвідом та відповів на численні запитання аудиторії. За виконання бойових завдань у зоні проведення АТО Роман Іващенко нагороджений медаллю за «Взірцевість у військовій службі ІІІ ступеня».


     А вже 5 листопада відбулася зустріч із випускником кафедри військової підготовки та факультету садово-паркового господарства і ландшафтної архітектури старшим лейтенантом Максимом Максименком.
     Ним проведено лекцію про використання підрозділів Збройних Сил України під час проведення антитерористичної операції. Особливу увагу звернено на роботу командирів з особовим складом, правильну експлуатацію озброєння та військової техніки.
     За виконання бойових завдань у зоні проведення АТО Максима Максименка теж нагороджено відзнакою — медаллю за «Взірцевість у військовій службі ІІ ступеня».
     Наразі на навчально-матеріальній базі кафедри військової підготовки університету офіцерами Печерсько-Голосієвського об’єднаного районного у м. Києві військового комісаріату спільно із викладачами кафедри проводиться військовий збір з особовим складом роти охорони та загонів оборони РВК і МВК.

Анатолій Есаулов,
начальник військової кафедри

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook