Кафедра ТІДП переконана, що відкриті лекційні заняття - це не лише здійснення контролю за якістю знань, а й можливість обміну педагогічними практиками

19 серпня 2022 року

Канікулярний період залишився позаду і кафедра теорії та історії держави і права готова до роботи. Окрім традиційних заходів засідання кафедри та вченої ради факультету, на яких були визначені головні завдання колективу на 2022/2023 н.р., науково-педагогічні працівники активно влилися у навчальний процес, а 18 серпня 2022 р. доцентка Алла Гелич провела відкрите лекційне заняття «Правова культура та правова свідомість» для студентів 2 курсу спеціальності «Професійна освіта» гуманітарно-педагогічного факультету (навчальна дисципліна «Правова культура особистості»).

 

Відкриту лекцію відвідали як колеги з кафедри Віра Качур, Олена Чомахашвілі, Світлана Авраменко, так і з кафедри адміністративного та фінансового права доцентка Світлана Ковальова.

 

Результати анкетування викладачів та студентів засвідчили про високий науковий та навчально-методичний рівень проведеного заняття, його актуальність, інноваційність, спрямованість на набуття загальних та спеціальних компетентностей здобувачами вищої освіти, фаховість, відповідність сучасним вимогам до організації навчального процесу.

 

Кафедра теорії та історії держави і права

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook