В університеті урочисто вручено дипломи про підвищення кваліфікації освітянам Тернопільщини

5 листопада 2014 року

 5 жовтня відбулося урочисте вручення дипломів науково-педагогічним, педагогічним працівникам та адміністративному персоналу за результатами підвищення кваліфікації «Управління підготовкою фахівців у ВНЗ України».  

 
Ректор університету Станіслав Ніколаєнко сердечно привітав директорів ВНЗ I-II рівнів акредитації з успішним завершенням програми, побажав творчих злетів та висловив сподівання на подальшу співпрацю. Очільник вишу звернувся до Закону України «Про вищу освіту» та зазначив, що відтепер на вищі навчальні заклади покладається величезна відповідальність. Уведення освітнього рівня «Молодший бакалавр» викликало побоювання щодо перспектив вступних кампаній багатьох коледжів. Однак, завдяки проведеній роботі, зустрічах та виступах у засобах масової інформації, вдалося залишити систему вступу попередніх років для таких абітурієнтів. Станіслав Ніколаєнко висловив думку про необхідність стажування в інших ВНЗ. А навчання, яке організував ННІ післядипломної освіти, -  підкреслив ректор, - піде директорам на користь. 
 
 
Потому керівникам і співробітникам ВНЗ I-II рівнів акредитації Тернопільської області було вручено дипломи. А Тернопільщина, за словами Станіслава Ніколаєнка, - це той славетний край, який відомий і вкладом своїх вишів у підготовку фахівців. 
 
 
У свою чергу, керівники Галицького коледжу імені В. Чорновола  Марія Баб’юк та Кременецького медучилища імені А. Річинського – Петро Мазур звернулися до Станіслава Миколайовича зі словами вдячності за турботу про освітян. Адже пам’ятають його як голову Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти та Міністра освіти і науки України.
 
 
Ольга Наконечна
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook