Вітаємо переможців півфінальних ігор на «Кубок ректора НУБіП України з міні-футболу»

5 листопада 2014 року

     4 листопада відбулися півфінальні ігри з міні-футболу на «Кубок ректора НУБіП України». Першими зустрілися у поєдинку команди адміністрації університету та гуртожитку № 6. Гравці уміло демонстрували свої футбольні вміння. На початку матчу особливо активною була команда адміністрації, яка вже на першій хвилині забила перший гол у ворота суперників. Автором голу став кращий бомбардир турніру Микола Костенко. Та цей швидкий гол був не останнім. Протягом матчу Костенко Микола та В’ячеслав Листопад ще чотири рази примусили голкіпера збірної гуртожитку № 6 діставати м’ячі з сітки воріт. Дещо допоміг команді адміністрації і воротар Дмитро Черкашин, який врятував команду від голу з пенальті та і ще декілька разів відбив не прості удари суперників. Гравці команди гуртожитку № 6 в цьому матчі постійно тримали в напрузі захист команди адміністрації. За рахунок своєї швидкості, молодості та напору по одному голу вдалося забити Володимиру Саковському, Станіславу Онищенку та Івану Гвоздю. Загальний підсумок гри 5:3 на користь адміністрації університету.

    

    
    

     Наступними позмагалися команди гуртожитку № 2 та ННІ рослинництва, екології і біотехнологій. Гра була дуже насиченою: голи слідували один за одним в кожні ворота. Та все ж фортуна стала на бік команди гуртожитку № 2 і гра завершилась загальним рахунком 9:6. А перемогу своїй команді принесли Анатолій Северин, Олександр Кальчук, Сергій Романчук, Дмитро Чиж. Усі вони забили у ворота суперників по 2 голи. Один раз відзначився також Іван Мазепа.
 

Кращими гравцями команди ННІ рослинництва, екології і біотехнологій стали Олександр Козачок, Олександр Скороход, Олександр Тарасенко та Олександр Сарнаух.

Вітаємо переможців!

               

Аліна Шабельна,
фахівець відділу виховної роботи та студентських справ

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook