Марина Палій: «У житті немає випадковостей, або як я стала студенткою НУБіП, спеціальність – Філологія (німецька мова)»

18 серпня 2022 року
   Наша зустріч з Мариною, визначення її подальшої професії, а також навчального закладу – насправді позитивний результат збігу обставин.
   Тендітна, проте водночас зібрана і врівноважена, надзвичайно ніжна, цілеспрямована, безмежно талановита і працелюбна дівчинка, мамина помічниця і татова гордість – саме такою є наша абітурієнтка – Марина Палій – випускниця Боярського ліцею Київської області.
   Під час розмови Марина розповіла нам про свої плани й хобі, пріоритети у навчанні й життєві цінності: «З дитинства у моєму житті завжди було місце спорту, танцям і мовам, але коли прийшов час вибирати професію, я зрозуміла, що спорт і танці – це для душі і фізичного здоров’я, а іноземні мови – це безмежність професійної самореалізації».

   Чому саме німецька мова – запитали ми, – адже вона не є у школах такою популярною?

   І отримали цілком логічну відповідь: «Я вже знаю англійську на достатньо високому рівні, тому першою вибираю саме німецьку, щоб навчитися вільно розмовляти і читати оригінальну літературу».
   Бажаємо нашій абітурієнтці здоров’я і наснаги у новому студентському житті і до зустрічі в аудиторіях гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України!
 
Розмову провела і записала
Лариса Колодіна,

 доцент кафедри іноземної філології і перекладу 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook