Представлення філії НУБіП України для міністерства освіти КНР

17 серпня 2022 року
   17 серпня відбулася акредитаційна зустріч з приводу відкриття нових спеціальностей у співпраці з Університетом Ліньї, провінція Шаньдон, Китайська Народна Республіка.

   На зустрічі з китайської сторони були присутні експерти міністерства освіти КНР, ректор університету ЛіньїЖанг ШУШЕНГ, представники факультетів, а також ректор НУБіП України Станіслав НІКОЛАЄНКО та проректор Вадим ТКАЧУК.

   У ході зустрічі ректор Станіслав Ніколаєнко представив університет, відповів на запитання експертів від міністерства освіти Китаю, а також було обговорено важливі питання забезпечення якості навчального процесу за програмами, які акредитуються. Станіслав НІКОЛАЄНКО поінформував експертів про потужний потенціал університету, багаторічний досвід навчання студентів англійською мовою в НУБіП України та визнання системи освіти та дипломів університету зокрема у Європі та світі. До речі, Станіслав НІКОЛАЄНКО, будучи міністром освіти і науки України, у 2005 році підписував угоду між Україною та КНР про науково-технічне співробітництво. Ректор також, представив високий рейтинг позиціонування університету в Україні та світі. Підкреслено основну мету створення інституту (філії) у КНР – розвиток співпраці у галузі освіти та наукових досліджень. Вадим ТКАЧУК відзначив досвід наукової співпраці НПП університету з університетами КНР.

   Було представлено чотири напрями співпраці з університетом Ліньї: харчові технології, садово-паркове господарство, біотехнологія та тваринництво. За такими спеціальностями планується відкриття спільних програм навчання для громадян КНР. Потенційно можлива кількість студентів становить 300 осіб на рік.

 

Олександр Лабенко
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook