Софія Сокіл обирає спеціальність «Облік і оподаткування» в НУБіП першим пріоритетом

9 серпня 2022 року
    Софія Сокіл закінчила Відокремлений структурний підрозділ «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової» за спеціальністю «Облік і оподаткування». Для неї НУБіП України є тим закладом вищої освіти, який виступає надійним фундаментом для побудови майбутньої кар'єри, високими знаннями, які знадобляться протягом всього життя та бути цікавою для роботодавців. Тому документи вже подані на улюблену спеціальність.
     Софія визначила основні переваги НУБіП України та спеціальності «Облік і оподаткування»:
    – Під час ознайомлення з університетом на он-лайн Дні відкритих дверей спеціальності «Облік і оподаткування», що був організований у квітні 2022 р. кафедрою обліку та оподаткування, остаточно визначилася зі своїм рішенням щодо продовження опанування даної спеціальності. Зацікавив інформаційний сайт кафедри, де розміщена повна інформація щодо методичного забезпечення, гуртків, оголошень та новин щодо проведення цікавих міроприємств. Також мене зацікавив і сайт університету новинами про студентське життя, наявністю гуртків художньої самодіяльності, практикою студентів у межах Україиі та за кордоном.
    – Сподобалося і те, що не дивлячись на епідеміологічний стан, який був в країні (або може виникнути його загострення) та існуючі воєні дії в Україні НУБіП України має чудову інформаційну базу для проведення занять в онлайн-форматі та велику електронну бібліотеку.
     Також Софія місце навчання ототожнює з пошуком змін.
    – Наш університет відкрив для мене таку можливість. Я вважаю, перш за все, потрібно розуміти, що фах, який ти обрав, це твоє покликання, тобі це дійсно подобається, і ти хочеш цим займатися у подальшому. Потрібно навчатися сумлінно, дослухатися до викладачів, використовувати будь-яку можливість, яка тобі надається. По даній спеціальності можна працювати і бухгалтером та стати в перспективі головним бухгалтером, аудитором, аналітиком.
     Дякуємо за вибір. Успіхів у навчанні та здійсненні мрій!
 

Розмову вели

Тамара Гуренко, Людмила Мельянкова, 
доценти кафедри обліку та оподаткування

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook