Кошарний Артем: «Ще з дитинства пов’язав себе з тваринами, тому обираю фах лікаря ветеринарної медицини»

9 серпня 2022 року
  • Вітаю. Представтесь будь ласка та розкажіть про себе.

— Доброго дня. Мене звати Кошарний Артем Миколайович. Народився та проживаю в Сумській області Шосткинського району смт. Зноб-Новгородське. Цього року закінчив Зноб-Новгородський ОЗЗСО 1-3 ступенів. Вчився добре, але не любив точні науки. Подобалися історія, біологія, географія іноді й хімія.

  • Як дізналися про університет?

— Ще у 8 класі я вже знав, що буду лікарем ветеринарної медицини у майбутньому і шукав гарний ВНЗ. От і натрапив на Національний університет біоресурсів і природокористування України. Обрав саме вас, тому що університет є один із найкращих в Україні, наскільки я знаю займає 8 місце в рейтингу. Крім того тут навчаються мої знайомі і друзі. Пріоритетом ще було те я хотів вчитися тільки в Києві, а ваш ВНЗ сама тут.

  • Чому саме ветеринарія?

— Ветеринарію я обрав через любов до тварин, якось з дитинства до них був "прив’язаний". Завжди хотів їм допомогти якось, та й просто я легко знаходив з ними спільну мову. Ще моя сім’я «собачники», тому з тваринами я з малечку. А ветеринарія – це шанс на все життя допомагати тваринам і якось завжди бути з ними поряд, це те що я люблю.

  • Які маєте хобі?

— Ну я захоплююся грою на гітарі, самоучка, ще рівень посередній. Люблю риболовлю. Цікавлюся зоологією.

  • Які очікування від навчання?

— Очікування оптимістичні, я дуже хочу вчитися саме в НУБіП. Впевнений, що саме тут мені нададуть гарну, високопрофільну освіту. Я в цьому впевнений!

  • Як ви ставитесь до очного навчання в умовах війни?

— Якщо є шанс вчитися, то треба вчитися і цьому немає заважати навіть війна! Звісно буде все по іншому, але я вірю в перемогу і ЗСУ. Наше завдання тримати тил і вчитися, щоб забезпечити світле майбутнє для України.

  • Ким бачите себе в майбутньому?

Себе я бачу висококласним лікарем ветеринарної медицини.

  • Дякую за розмову, Артеме. Чекаємо в лавах наших студентів.

Розмову вела доцент кафедри
анатомії, гістології і патоморфолгії тварин
ім. акад. В. Г. Касьяненка
Наталія Друзь

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook