Наближається поселення: нарада із заступниками директорів ННІ/деканів факультетів

27 липня 2022 року
     25 липня 2022 року, під головуванням Сергія Кваші – проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку, Сергія Стецюка – директора студентського містечка, Геннадія Ржевського – директора ННЦ виховної роботи і соціального розвитку за участі заступників директорів ННІ/деканів факультетів та завідувачів гуртожитків відбулось традиційне зібрання, що знаменує наближення поселення студентів на новий навчальний рік.

     Сергій Стецюк розпочав зібрання із короткого екскурсу та ознайомлення теперішньої ситуації в гуртожитках студентського містечка НУБіП України. Основним завданням та однією з головних цілей наради стало раціональне поселення та розміщення студентів, що розпочнуть навчання вже з 15 серпня. Багато обговорювали, сперечались, проте все-таки зуміли знайти згоду та прийняти спільне рішення.
     Сергій Васильович розповів про хід ремонтних робіт у кімнатах, які виділені для поселення студентів нового набору. Зазначив, що в порівнянні з минулим роком, кількість зменшилась через воєнний стан в країні, але ми не опускаємо руки і намагаємось наздогнати все опущене.

     Сергій Кваша вкотре наголосив на важливість тісної співпраці між адміністрацією гуртожитків та ННІ/факультетів, адже лише єдиним механізмом, ми зможемо мужньо протистояти викликам долі та з гідністю зустріти студентів у стінах рідного гуртожитку. Берегти єдність зараз, як ніколи стало важливим, адже лише спільними зусиллями ми зможемо досягти спільної мети!
    Генадій Ржевський звернув увагу на усі необхідні вимоги, що мають бути дотримані в укриттях. Ректор університету Станіслав Ніколаєнко ставить безпеку мешканців на перше місце, тому нашим обов’язком є забезпечення безпечного середовища, де буде усе необхідне у разі надзвичайної ситуації.

     Кожного дня, кожної години, кожної хвилини наша держава виборює право на життя, мужньо протистоїть ворогу. Ми в мирному Києві, готуємось до довгоочікуваної зустрічі мешканців в гуртожитках, щоб в тилу продовжувати плекати в студентах любов до Батьківщини та гідне продовження нашого славетного козацького роду! Дякуємо ЗСУ за можливість навчати і нести світло знань в юні голови українців!

Все буде Україна!

Марта Колич,
фахівець студентського містечка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook