Дарія Песківська: «Я обираю НУБіП України та спеціальність "Філологія"»

9 липня 2022 року

Вступна кампанія 2022-2023 триває, незважаючи на військовий стан. Викладачі кафедри англійської філології спілкувалися з цьогорічними абітурієнтами, на долю яких випали складні часи. Випускники спочатку адаптувалися до дистанційного навчання через пандемію, потім потрібно було зібратися і продовжити навчання під час війни. Сьогодні на запитання відповіла майбутня студентка бакалаврату гуманітарно-педагогічного факультету Дарія Песківська.


                                                                  

–     Даріє, розкажіть, як ви дізналися про наш університет?


У мене своя, як б сказала, дуже довга історія з НУБіП. Тут навчались мої сестри. Отже, в одинадцятому класі я точно знала, що буду вступати саме в НУБіП!

 

–    За яким напрямом підготовки ви плануєте подавати документи?


Моя мрія – стати членом великої родини гуманітарно-педагогічного факультету. Я обрала спеціальність "Філологія". Це дуже актуальний сучасний напрямок.

 

–    І чому ви обрали саме лінгвістику?


З дитинства я любила вивчати мови і хотіла би продовжувати розвиватися у цьому напрямку. У наш час важливо знати дві і більше мови. Це основа комунікацій. Кажуть, що вивчаючи нову мову, людина починає жити новим, більш яскравим життям.

 

–      Які ваші перші враження від приймальної комісії та університету?


Позитивна думка про університет сформувалась вже з перших хвилин. Я боялась, що не зорієнтуюся в такій великій будівлі, але мені відразу допомогли, все показали і пояснили. Члени приймальною комісією були ввічливими і детально розповіли про процедуру вступу.

 

–    Як ви уявляєте студентське життя?


Я завжди розглядала студентське життя як активне проведення часу з друзями. Студентство – це період, коли з'являються друзі зі спільними інтересами, нові зустрічі та знайомства. А найголовніше, – це яскравіший і веселий час у житті людини.

 

–    Дякую, Даріє, за нагоду поспілкуватися та хочу Вам побажати здійснення найзаповітніших мрій в стінах нашого університету!

 

  

 

Розмову провела Оксана Сухомлин,
асистент кафедри англійської філології
 

 
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook