29 жовтня о 14-00 відбудеться засідання вченої ради університету

29 жовтня 2014, 14:00

 29 жовтня в 228 ауд. корп. № 10 о 14-00 год. відбудеться засідання вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 
Проект порядку денного:
 
1. Кадрові питання.
2. Про обрання голови вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України.
3. Про висунення підручників на здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки 2015 року (таємне голосування).
4. Про присвоєння вчених звань (таємне голосування).
5. Сучасний стан та шляхи виходу із кризи науково-дослідних господарств університету. Доповідає начальник відділу інноваційної діяльності та трансферу технологій, д.с.-г.н., професор Туринський В.М.
6. Наукова доповідь на тему: «Екологічно безпечні технології у рослинництві». Доповідає професор кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності, д.с.-г.н., професор Макаренко Н.А.
7. Про якість навчально-виховного та науково-дослідного процесу та перспективи розвитку факультету біотехнології НУБіП України. Доповідає декан факультету біотехнології, к.б.н., доцент Коломієць Ю.В.
8. Про результати перевірки Державної фінансової інспекції. Доповідає головний бухгалтер Кондрицька Т.П.
9. Про рекомендації навчально-методичної ради НУБіП України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М.
10. Різне.
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook