Бакалаври економічного факультету отримали дипломи

25 червня 2022 року
      25 червня на економічному факультеті відбулось урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам. Цього року це випускний під час повномасштабної війни в Україні.

     Без зустрічі світанку, але в рідному корпусі. 174 бакалаври денної форми навчання (40 студентів спеціальності «Економіка», 54 студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», 60 студентів спеціальності «Облік і оподаткування», 20 студентів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») та 166 бакалаври заочної форми поповнили 30-тисячну родину випускників економічного факультету нашого університету. Особливістю цьогорічного випуску було те, що вперше випусниками стали студенти спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Серед студентів заочної форми – вперше отримали дипломи бакалаври, які навчалися на базі міжкафедральної навчальної лабораторії - Ірпінського фахового коледжу (завідувач лабораторії Вдович Валентина Григорівна) – 63 особи, Бобровицького фахового коледжу – 26 осіб, Заліщицького фахового коледжу 16 -осіб, Мукачево – 22 особи, Рівне – 25 осіб. Дванадцять з них – отримали дипломи з відзнакою. Також дипломи вручили 103 студентам заочної форми навчання.

      Випускників прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі. З вітальними словами до них звернувся декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва. «Так вже влаштовано в житті, що хороший час завжди пролітає швидко. Ось так само швидко і пролетів час навчання в університеті. Здавалося б, ще недавно, ви ступили на поріг університету. А далі було студентське життя повне радісних вражень і дрібних прикростей, і ось тепер - випуск. Навчаючись в нашому університеті ви розкрили свої таланти, знайшли справу свого життя, отримали професію за покликанням. Протягом періоду навчання ми разом з Вами плекали і примножували славу економічного факультету та нашого університету. Це унікальний випуск адже сьогодні випускається багато креативних, талановитих студентів. Я пишаюся вами, вашими здобутками. Попереду буде їх ще багато в професійні діяльності, чого я вам і бажаю. Не припиняйте навчатися, розвивайтеся і рухайтеся тільки вперед!» – побажав декан.

     Випускників також привітав проректор з науково-педагогічної роботи, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України Кваша Сергій Миколайович. Він виразив впевненість, що отримані знання і вміння дозволять знайти кожному своє місце в житті та побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому.

   З вітальним словом від кураторів виступили доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Нікітченко Сергій Олександрович та старший викладач кафедри обліку та оподаткування Криворот Олег Григорович.
       Після цього Сергій Миколайович вручив дипломи з відзнаками випускникам.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
       З словами вдячності й привітання від випускників виступив староста 4 курсу 1 групи Олександр Чернецький. Також виступив староста 4 курсу 5 групи Дмитро Мороз, за ініціативою якого випускниками бакалаврами було зібрано 10000 грн. та передано в благодійний фонд Сергія Притули (Serhiy Prytula Charity Foundation) для допомоги ЗСУ.
      І от настав найочікуваніший момент свята урочисте вручення дипломів....
     У зв’язку із запровадженням воєнного стану і російською агресією були докорінно змінені правила Прийому в магістратуру. Проте, нові виклики дають нові можливості! Для Вас майбутніх вступників в магістратуру на економічному факультеті підготовлено 5 ОПП. Ми чекаємо на Вас в магістратурі, але для цього потрібно успішно скласти вступні іспити. Реєстрація на який розпочинається з 27 червня по 18 липня. Бажаємо Вам успішно його успішно скласти.
 
Тож, шановні випускники!
Вперед до нових горизонтів, світлого майбутнього!
Нехай супроводжують Вас любов, удача, віра у власні сили.
Також дякуємо Вашим батькам, які у свій час довірили нам і підтримували Вас під час навчання.


Леся Воляк,
заступник декана економічного факультету
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook