Вітаємо студента Ніжинського фахового коледжу Євгенія Назаренка – призера Міжнародної студентської олімпіади з інформаційних технологій IT-Universe – 2022

24 червня 2022 року
     Колектив НУБіП України щиро вітає студента другого курсу відділення економіки, логістики та інформаційних систем спеціальності «Комп’ютерна інженерія» Євгенія Назаренка з почесним ІІІ місцем в Міжнародній студентській олімпіаді з інформаційних технологій IT-Universe – 2022, яка тривала з 7 по 22 червня 2022 року.
     Для участі в олімпіаді подали заявки близько 300 учасників з 35 закладів вищої та фахової передвищої освіти з 16 регіонів України. Фінальні змагання передбачали захист проєкту в одній із 11 представлених категорій, до участі у яких було відібрано понад 100 студентів із 29 закладів освіти, але повномасштабна війна в нашій країні внесла свої корективи і учасників фіналу було трішки більше 80-ти із 21 закладу.
    11 червня пройшов фінальний захист проєктів в дистанційному форматі, під час якого Євгеній Назаренко успішно виступив в категорії «Кращий інноваційний диплом (проєкт)»на тему «Інформаційна платформа корисних посилань від викладачів студентам», виконаний під керівництвом кандидата педагогічних наук, викладачки Ольги Орел. Дана робота викликала бурхливе обговорення серед ІТ-фахівців, яких зацікавила саме практична реалізація проєкту.
     Варто зазначити, що суперники Євгенія в даній категорії, а їх у фінал вийшло тільки чотири, були досить серйозними: два студенти з Донецької державної машинобудівної академії та студент з Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка».
      22 червня 2022 року відбулась Церемонія оголошення результатів XII сезону Міжнародної студентської олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-Universe», переможцями якої в 11 категоріях стали 37 конкурсантів із 15 закладів вищої та фахової передвищої освіти.
 
     Міжнародна студентська олімпіада в галузі інформаційних технологій «IT-Universe» – це соціально значимий проєкт, спрямований на вдосконалення професійної майстерності, популяризацію інформаційних технологій і способів їх ефективного застосування, поліпшення процесів використання ІТ суспільством. Організатором олімпіади виступало ВГО «Співтовариство ІТ-директорів України», співорганізатором – Консалтингова компанія Супремум, стратегічним партнером – Спілка Автоматизаторів Бізнесу (САБ). Також співорганізаторами олімпіади є такі заклади вищої освіти, як Національний університет біоресурсів і природокористування України; Вінницький національний технічний університет; KROK University. Варто зазначити, що партнерами олімпіади були: навчальний центр «Проком», курси BAS, ГО «Радіоланс Україна», EPAM Ukraine, AWS Academy.
Вітаємо Назаренка Євгенія та бажаємо успіхів і нових перемог!
 
 
Ольга Орел,
викладач циклової комісії з комп’ютерної інженерії,
керівник студентського наукового гуртка «Віртуал»

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook