Щиро вітаємо з Днем народження Віктора Томчука, завідувача кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

21 червня 2022, 9:58
ФВМ НУБіП України

Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого
щиро вітає з Днем народження
свого завідувача, доктора ветеринарних наук, професора, академіка Національної академії наук вищої освіти України, лавреата премії ім. С. З. Ґжицького, заслуженого науково-педагогічного працівника Національного університету біоресурсів і природокористування України, відмінника освіти України
ВІКТОРА АНАТОЛІЙОВИЧА ТОМЧУКА


Декан факультету ветеринарної медицини, академік Микола Цвіліховський вручає професору Віктору Томчуку почесну відзнаку "За заслуги перед факультетом ветеринарної медицини НУБіП України"

 

Вельмишановний Вікторе Анатолійовичу!

В святковий День Вашого народження сердечно вітаємо Вас і висловлюємо свою повагу та вдячність за Ваше невтомне прагнення перетворювати життя на краще та добрі справи для кафедри і Університету.
За багато років роботи в Університеті він став для Вас рідним домом, а колектив – великою родиною, які Ви не залишили і в цей складний для України час.
Ви є авторитетним ученим і педагогом, наставником і вчителем. За Вашого керівництва на кафедрі панують взаєморозуміння, взаємоповага і взаємопідтримка. Ми вдячні Вам за позитивну атмосферу на кафедрі та чітку і злагоджену командну роботу. Ваші численні таланти та життєва мудрість надають впевненості всьому нашому колективу, а гостре почуття гумору допомагає розрядити будь-яку ситуацію.
У цей особливий для Вас День щиросердно бажаємо Вам міцного здоров’я, добра, благополуччя, щасливого життя, любові в серці, сімейної злагоди. Нехай буде нескінченно багато радісних подій у Вашій славній долі! А притаманні Вам риси характеру – цілеспрямованість, наполегливість, завзятість, рішучість, витримка і самовладання із кожним роком лише міцнішають, мудрість не знає меж, а впевненість не покидає ні на секунду.

 


Нехай будь-які повороти на життєвому шляху завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив. Усі Ваші успіхи і великі досягнення – результат Вашого вибору та цілеспрямованих дій. Тож впевнено й активно рухайтесь у напрямку до омріяних вершин. Бажаємо Вам, щоб відбувалося більше хороших подій, зустрічалися добрі і позитивні люди, а щаслива стабільність
надихала на нові успіхи!


КОЛЕКТИВ ВАС ЦІНУЄ І ШАНУЄ!!!

 

За дорученням колективу, Вікторія Грищенко,
докторка ветеринарних наук, професорка, лавреатка Державної премії України в галузі науки і техніки та премії ім. С. З. Ґжицького, професорка кафедри
біохімії і фізіології тварин імені акад. М. Ф. Гулого

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook