Викладачі й студенти кафедри іноземної філології і перекладу взяли участь у семінарах Академії Зонненберг

20 червня 2022 року

 Міжнародна співпраця кафедри іноземної філології і перекладу та Академії Зонненберг (Німеччина) триває вже кілька років. За цей час викладачі кафедри і багато студентів спеціальності «Філологія (німецька мова») взяли участь у низці семінарів академії – як онлайн у період локдауну, так і у Німеччині. У жовтні минулого року приймали представників Зонненбергу у Києві.

      Цьогоріч не карантин, а зовсім інші обставини завадили відвідати заплановану серію семінарів «Demokratie in der Zukunft» («Демократія у майбутньому»). Актуальність теми посилюється інтеграційними прагненнями України на шляху до Європейського Союзу.
     Більшість учасників семінару – представників різних країн (Німеччини, Великої Британії, Чехії, Польщі) зібрались у залі навчально-методичного центру Академії Зонненберг. Викладачі й студенти кафедри іноземної філології і перекладу долучились до лекцій і дискусій онлайн.
 
     Особливу зацікавленість викликала лекція доктора наук Аєна Кінга з Великої Британії на тему «Die Westminster-Demokratie im 21. Jahrhundert – Ein altes System fit für die Zukunft?», обгоорення якої продовжилось у вигляді дискусії.
 
Світлана Амеліна,

завідувач кафедри іноземної філології і перекладу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook