Трудове виховання, як компонент природоохоронної справи

19 жовтня 2014 року

     Людина розвивається духовно й фізично тільки в праці. Без праці вона деградує. Будь-які спроби уникнути продуктивної праці призводять до негараздів і для особистості, і для суспільства, і для природи.
     Трудове виховання — процес залучення студентів до різноманітних педагогічно організованих видів суспільно корисної праці, з метою передання їм певного виробничого досвіду, розвитку в них творчого практичного мислення, екологічної свідомості, культури та вихованості.
     Основним завданням трудового виховання є потреба існування, самоствердження і взаємодії людини в суспільстві та природному середовищі, виховання любові до природи, бажання берегти і примножувати її, формування вмінь і навичок діяльності в природі.

     Саме тому на факультеті екології і сталого розвитку 18 жовтня 2014 року було проведено виховних захід «Трудове виховання, як компонент природоохоронної справи», де студенти мали змогу проявити себе з морального, інтелектуального, естетичного та фізичного боку. Участь в даному заході прийняли студенти факультету у кількості 41 особи. Зокрема 9 студентів 3-4 курсів та магістрів 2 року навчання на чолі з деканом факультету екології і сталого розвитку Рибалко Ю.В. допомогли покращити благоустрій території біля 4 навчального корпусу НУБіП України. 

    


     Решта, 32 студентів з 1 та 4 курсів на чолі з заступником декана факультету Строкаль В.П. прийняли участь в покращенні благоустрою та санітарного стану території Голосіївського парку.
     Активна трудова позиція студентів зумовлена системою трудових потреб, інтересів, переконань, ціннісних орієнтацій, уподобань та прагненням до обумовленого вибору майбутньої професії — еколога.

    

Інформаційний відділ факультету

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook